SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

A doua înfrîngere prematură pentru Halep la Wimbledon » Românca pierde din nou în turul I

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 18:41

Perechea formată din Simona Halep şi Elena Bogdan a fost eliminată în turul I de perechea Su-Wei Hsieh - Flavia Pennetta.

Cele două românce au pierdut în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, după o partidă care a durat 57 de minute.

Primul set a fost echilibrat, iar Hseih şi Pennetta au reuşit două break-uri şi şi-au pierdut serviciul doar o dată. În al doilea set, româncele nu au mai putut ţine ritmul cu adversarele şi şi-au cîştigat serviciul o singură dată.

Pentru participarea în proba de dublu de la Wimbledon, Elena Bogdan şi Simona Halep vor primi 10 puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 9.000 de lire sterline.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
bertino
bertino  •  03 Iulie 2015, 08:32

9000 de lire !?!?! Pentru ce frate, a incasat doua batai jenante, nu joaca nimic, pentru ce ia banii astia ?!?! In ce lume putem trai... O non - valoare ia bani pentru nimic, bani care un muritor de rand ii face intr-un an de zile

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Iulie 2015, 02:44

Alooo, ati uitat prin ....omisiune :))) sa spuneti ca, perechea care le-a eliminat e FAVORITA 7, si ca, daca o vedeti pe Ema Bogdan cum arata , ai impresia ca esti la campionatul de sumo ...:))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iulie 2015, 20:17

bosfor • 02 Iulie 2015, 19:16__ iarta-l vere. e orbit de patimi, ce spui tu, cei echilibrati stiu de multa vreme. nu poate fi o mare jucatoare o tipa sub 1,70, cu tot respectul pentru atat cat stie *** sa joace. nu e rau ce joaca, atunci cand joaca, dar jocul ei nu poate fi mai sus de 7-8, numai conjuncturile si calculele bine facute au adus-o atat de sus. e cam de locul 10-15, in mod real. si acolo va ajunge, treptat treptat. cu scuzele de rigoare pentru cei care INCA mai au iluzii, *** este o jucatoare putin peste medie, dar nici pe departe de anvergura unei imense campioane precum surorile willieams, masha, etc etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează