SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

A fost anunțat programul de mâine de la Roland Garros: când joacă Halep și Irina Begu

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 19:45

Simona Halep și Irina Begu s-au calificat în turul trei de la Roland Garros. Cele două vor juca mâine, de la ora 12:00, în direct la Eurosport 1 și 2, și liveTEXT pe GSP.RO.

Begu (28 WTA) o va întâlni pe Annika Beck (39 WTA) din Germania. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată.

Dacă se califică, Irina ar putea juca în optimile de finală cu învingătoarea dintre Shelby Rogers (108 WTA) și Petra Kvitova (12 WTA)

Simona Halep (locul 6 WTA) o va întâlni pe Naomi Osaka (101). Japoneza nu a dat nici ea vreodată peste jucătoarea din România.

În cazul în care va câștiga, în optimile de finală Halep va avea parte de un duel mult mai dificil. Va juca împotriva învingătoarei dintre Samantha Stosur (24 WTA) și Lucie Safarova (13 WTA)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  27 Mai 2016, 07:03

Sa nu-i uitam pe baieti: Mergea tot de la 12, Tecau de la 13:30 si inca o data Tecau si Halep la mixt (sper sa joace) la 15:30 anuntat dar va fi probabil mai tarziu. Simona joaca pe Suzanne Lenglen, Irina pe terenul 2, unde a batut-o pe Vandeweghe (si unde a jucat si Simona in primul tur), Mergea pe terenul 6, Tecau pe terenul 17 (Horea e singurul programat in al doilea meci al zilei pe terenul sau, ceilalti deschid ziua). La mixt, Halep/Tecau joaca ultimul meci al zilei pe terenul 6.

catalynn
catalynn  •  27 Mai 2016, 04:18
Postat de dl.axinte pe 26 Mai 2016, 21:01

...simona va juca finala... si cu ajutorul bunului Dumnezeu o va si castiga ...

Amin! :-)

catalynn
catalynn  •  27 Mai 2016, 04:17
Postat de Viorel Vîrlănuță pe 27 Mai 2016, 00:24

Annika nu va câștiga nici un set cu Begu,hai să fim serioși este o jucătoare mult mai slabă decât Coco Vandeweghe și ca atare nu acord nici o șansă nemțoaicei,dar mai greu mi se pare meciul lui Halep,pentru că japoneza este o forță a naturii comparabilă cu Serena la serviciu și știm că Halep are probleme întotdeauna cu jucătoarele care lovesc năprasnic !

Coane, iti înțeleg entuziasmul, insa vezi matale sunt mai multi factori in joc ... E important sa servești puternic, dar Serena o face si precis, in plus, având știința jocului știe si sa si profite de acel serviciu, japoneza mai putin altfel era macar in top 50. Diferenta de valoare intre Irina, Coco si nemțoaica e mica, un factor important va fi cum a reusit a noastra sa se recupereze dupa acel meci memorabil de acum 2 zile.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close