SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MALLORCA

A revenit mămica Vika! Azarenka a câștigat turul inaugural de la Mallorca și are speranțe mari

Victoria Azarenka, mai aprigă ca oricând la revenirea pe terenuri
Victoria Azarenka, mai aprigă ca oricând la revenirea pe terenuri

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 19:58

Victoria Azarenka s-a întors la tenis cu o izbândă, smulsă foarte greu însă.

Mai mult de un an a lipsit din circuit fostul lider mondial Victoria Azarenka. A fost un timp bine folosit, în care a născut un băiețel, Leo. Bielorusa a avut însă tot timpul în vizor revenirea în turnee și, până la urmă, a ales Mallorca drept reper al părții secunde din cariera ei.

Primul meci, încheiat azi, în turul inaugural, după ce fusese întrerupt marți seară din cauza întunericului, s-a dovedit un test dur, aproape extrem, contra japonezei Risa Ozaki.

Vika s-a impus în trei seturi, 6-3, 4-6, 7-6 (7), la capătul a două ore și 44 de minute. Nipona a servit pentru meci la 5-4 și 6-5 în decisiv, iar Azarenka a revenit de fiecare dată, salvând 3 mingi de partidă ale adversarei.

"Trebuia doar să joc în aceeași manieră în care am început meciul", a spus Vika la conferința de presă.

"Am nevoie să mențin aceeași intensitate, chiar și când nu funcționează ceea ce fac pe teren. Să iau decizii mai bune, deși știu că asta vine odată cu meciurile, mai ales cu meciuri ca acesta". Bielorusa a fost mulțumită de atitudinea ei, cea care nu a lăsat-o să se predea în momentele dificile. 

Nu era Leo

Vika a povestit că băiețelul ei e acasă, "nu știu dacă a văzut sau nu meciul. Îi place iPad-ul, să scrie câte ceva pe el".

Apoi a abordat altă chestiune. "Am văzut că a publicat cineva o poză pe Twitter, cu un puști din tribunp, spunând că e fiul meu. Vreau doar să lămuresc lucrurile: era un copil foarte drăguț, dar nu era al meu". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează