SPORTURI  »  TENIS  »  TWITTER

SIMONA HALEP // A venit și confirmarea! Dialog Halep-Cahill pe Twitter despre noul contract de milioane al Simonei: "Ai ceva să ne spui, Simo?" :)

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 23:06

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a postat în această seară un tweet care lasă să se înțeleagă foarte clar că tenismena de 26 de ani va fi reprezentată de-acum de Nike.

Gluma lui Cahill e cu trimitere clară la Nike: "Hmmm, văd o «virguliță». Deci, ceva nou în lumea ta despre care vrei să ne spui, Simo?". Australianul a dat și tag profilului de Twitter al companiei.


Simona i-a răspuns printr-o serie de emoticoane:

Halep rămăsese fără sponsor tehnic după despărțirea de Adidas și a jucat fără firmă pe echipament la turneele din acest an. Simona a mers la Cluj, unde are loc Fed Cup, și a apărut azi îmbrăcată doar în haine marca gigantului american.

Se pare că Simona va încasa între 1,7 şi 2 milioane de euro pe an!

Vezi și: VIDEO+FOTO Doar Nike și doar zâmbete! Halep s-a antrenat la Cluj într-o dispoziție de zile mari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2018, 16:57

Daca Nike nu era de acord ,era domnul dancu .Din buzunarele noastre .Aparea si frunza doamnei Udrea.

alexpescaru
alexpescaru  •  10 Februarie 2018, 15:54
Postat de dinamo_fan pe 10 Februarie 2018, 15:41

din ce copac ai cazut ? crezi ca Nike sponsorizeaza doar pe Genie din tot tennisul ??? de curiozitate, de Federer ai auzit, l-ai vazut jucand vreodata in ultimii 15 ani ? ai vazut in ce echipament joaca ? prostule !

Băi ***, eu vorbesc despre ce scrie pe site-ul oficial al lui Nike, nu după ce-mi povestesc bețivii la bodegă după 500 ml de mastrapol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Februarie 2018, 15:41
Postat de alexpescaru pe 10 Februarie 2018, 14:09

Ce confirmare visați, pârliților ? Uite aici pe cine sponsorizează Nike azi, 10.02.2018 https://news.nike.com/athletes

din ce copac ai cazut ? crezi ca Nike sponsorizeaza doar pe Genie din tot tennisul ??? de curiozitate, de Federer ai auzit, l-ai vazut jucand vreodata in ultimii 15 ani ? ai vazut in ce echipament joaca ? prostule !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează