SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Accidentările nu îi dau pace » Serena Williams s-a retras de la un turneu important

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 13:56

Serena Williams, liderul WTA, a decis să se retragă de la turneul de la Stanford, pe care l-a cîștigat în 2011, 2012 și 2014.

Americanca de 33 de ani a renunțat la turneul care începe luni din cauza unei accidentări la cot.

"Sînt dezamăgită că nu pot participa la Stanford, dar trebuie să mă refac complet la cot. Turneul acesta este unul dintre preferatele mele și suporterii au fost mereu alături de mine. Le urez succes tuturor participantelor și vreau revin anul viitor", a spus Williams pentru site-ul WTA.

În continuare, Williams va participa la turneele de la Toronto, Cincinnati și US Open, unde se va duela cu Maria Șarapova și Simona Halep.

Jucătoare Turnee
1. Serena Williams Toronto, Cincinnati, US Open
2. Maria Şarapova Toronto, Cincinnati, US Open
3. Simona Halep Toronto, Cincinnati, New Haven, US Open
4. Petra Kvitova Toronto, Cincinnati, New Haven, US Open
5. Caroline Wozniacki Stanford, Toronto, Cincinnati, US Open

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 August 2015, 18:25

isi menajeaza oasele, nu-si pierde timpul cu maruntis. a noastra insa nu joaca de lene!

bosfor
bosfor  •  01 August 2015, 16:29

aici intervine norocul lui halep . asa mai poate castiga si ea cate un turneu de 2 bani jum,ate . din 20 de competitoare sa se retraga 17 dintre ele . iar numarul 18 sa joace cu 19 in semifinale si una dintre ele sa joace cu numarul 20 adik cu halep in finala , adik cu halep calificata in finala direct . iar in ultimul act una dintre 18 sau 19 care s-o califica ,, hazardull.... ,, sa se prezinte cu un picior in gips cu un riniki scos si cu ambele maini amputate si tot ii va lua u8n set lui halep . hahahahha hahahha sariti si crapati de ciuda . aporoporo ce mai faci stefan sb ? ce ti-am mai prezis vrajitoarele ? cand castiga si halep ceva ?

constanteanul
constanteanul  •  01 August 2015, 14:44

Serena Williams nu se va duela cu Simona Halep la turneele din America, deoarece nu vor avea ocazia sa se intalneasca in meciuri directe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează