SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

"Acum anticipează mai bine loviturile adversarelor și ajunge mai repede la minge" » Alte două lucruri îmbunătățite de Simona Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 14:17

Simona Halep participă în aceste zile la Roland Garros, turneu la care anul trecut a ajuns în finală.

Virignia Ruzici, managerul Simonei Halep, a vorbit despre progresul româncei față de turneul de anul trecut.

"Simona a venit la Roland Garros într-o formă foarte bună. A jucat bine la Roma, unde a fost eliminată în semifinale. Jocul ei este așa cum vrea ea.

Ea este o jucătoare de zgură. Pe această suprafață se mișcă mai bine decît adversarele ei, alunecă foarte bine și variază foarte mult jocul. 

Față de anul trecut, Halep joacă mai bine și întră mai mult în teren. Acum anticipează mai bine loviturile adversarelor și ajunge mai repede la minge. În plus, este mai agresivă la retur și și-a îmbunătățit serviciul", a spus Ruzici într-un interviu pentru site-ul oficial al turneului.

Citește și: Surprize la Roland Garros! Două favorite au fost eliminate în primul tur » Halep a scăpat de o adversară puternică!

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Roland Garros. Românca va evolua contra croatei Mirjana Lucic-Baroni. Meciul se va disputa mîine, iar organizatorii vor anunța astăzi ora de disputare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  27 Mai 2015, 08:26

Mai sunt alte 3 jucătoare din România calificate în turul al doilea la Roland Garros: Begu, Dulgheru și Mitu. Asta arată că și ele și-au înbunătățit câte ceva!

sakamoto
sakamoto  •  27 Mai 2015, 02:29

Jocul Simonei s-a imbunatatit fata de anul trecut. Dar nu pe zgura. Parca mai bine joaca pe hard.

lapusneanul
lapusneanul  •  26 Mai 2015, 17:41
Postat de nea_vanea.60 pe 26 Mai 2015, 16:22

halep a mostenit norocul proverbial al machidonilor, atat. din pacate, nimic nu o califica in primele 10 jucatoare ale lumii, decat un clasament wta mincinos

bine ca nu doare prostia :) ca sa urci in clasament trebuie sa faci puncte, indiferent ce fac celelalte jucatoare.....nu asa ca. fecesebeul o sa fie o campioana mincinoasa, a.s.a a batut-o tur-retur ...:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează