SPORTURI  »  TENIS  »  CHALLENGER

Adrian Cruciat s-a calificat în turul 2 al turneului de la Wroclaw

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Tenismenul român Adrian Cruciat s-a calificat, miercuri seară, în turul doi al turneului challenger de la Wroclaw (Polonia), după ce a trecut în primul tur de polonezul Jerzy Janowicz, informează site-ul oficial al competiţiei.

Cruciat a trecut de Janowicz în trei seturi, scor 7-6, 2-6, 7-6 şi va juca în faza următoare a turneului dotat cu premii totale în valoare de 106.500 de dolari cu favoritul numărul 3 al competiţiei, germanul Michael Berrer.

În proba de dublu, pereche formată din Florin Mergea (România) şi Alessandro Montti (Italia) a fost învinsă de cuplul Jamie Delgado (Marea Britania)/Alejandro Falla (Columbia), scor 7-6, 6-7, 10-7, deşi primii erau cotaţi cu cea de-a treia şansă la câştigarea trofeului.

Pe de altă parte, la un alt turneu challenger, cel de la Sutton (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, tenismena Simona Halep a ajuns în turul 2, după ce în runda precedentă a trecut de Amanda Elliot din Marea Britanie. În faza următoare a competiţiei va juca cu Renata Voracova din Cehia, favorita cu numărul doi a turneului.

Sursă NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  06 Februarie 2009, 01:20

In fata lui Berrer sansele lui Crivoi sunt destul de mici deoarece neamtul e ceva mai experimentat si mult mai ofensiv decat compatriotul nostru aviz pariorilor Berrer-Cruciat1

 •  05 Februarie 2009, 12:42

performanta carierei, ca a ajuns in turul doi, vai si amar

Vezi toate comentariile (2)
Comentează