SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI WTA

Adversara Simonei Halep a răbufnit la conferința de presă: "Mă las de tenis! Toate astea mă dezgustă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 12:40

Oceane Dodin, 21 de ani, a fost foarte dezamăgită după înfrângerea din turul doi de la Miami în fața Simonei Halep, scor 6-3, 3-6, 5-7.

"Rămân cu lucrurile negative. Ies dintr-o perioadă dificilă şi aş fi avut nevoie să câştig un meci ca acesta pentru a-mi reveni. Este multă decepţie. M-am luptat cu serviciul meu de rahat, nu mi-a ieșit și, oricum, nu este suficient să ai un serviciu bun împotriva jucătoarelor de acest nivel.

Sincer, sunt dezgustată de tenis. Aş fi preferat să pierd cu 0-6, 0-6. Dar acest serviciu catastrofal m-a costat victoria. Şi nu ştiu de ce m-a părăsit. Tatăl meu (n.r. care este şi antrenorul ei) este foarte mulţumit de meciul meu. E «cool», zâmbeşte, râde, e pozitiv. Pe mine, toate astea mă dezgustă", a fost reacția lui Dodin.

Jucătoarea de tenis din Franța a fost întrebată ce va face pentru a-și reveni: "Nimic. De furie, am dat cu telefonul de perete. Serviciul meu m-a pus la pământ şi îl învinovăţesc pentru asta. Nu i-am cerut aşi, voiam doar să nu fac duble greșeli. Dar nu am putut, a fost mai puternică decât mine. Mă las de tenis (nr: a declarat râzând). I-am spus tatălui meu să mă scoată de la toate turneele la care sunt înscrisă".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
ray51
ray51  •  24 Martie 2018, 11:11

Pe Pamant avem de toate... Si multa depresie!

543036232539670
Mos Teaca  •  24 Martie 2018, 08:30

da , foarte bine, lumea este cam proasta, nu gandeste cu capu, ***, acum cand banu este la putere sa faci figuri ca eu sunt *** si nu joc la echipa aia , sau nu o antrenez pe aia ca eu sunt cine am fost si am jucat unde am jucat, e cea mai mare prostie, sa nu te gandesti la familia ta , a copiilor tai, sa dai cu picioru la o gramada de bani, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  23 Martie 2018, 17:38

Lasa ma politica *** Damboviteana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează