SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Aici a fost cheia meciului » Statistica partidei Halep - Strycova: cum s-a impus jucătoarea noastră

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 10:20

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat în sferturile turneului de la Indian Wells, după ce a trecut de Barbora Strycova, locul 37 WTA.

Simona Halep a câștigat primul set, scor 6-3, iar în setul doi, la 1-0 pentru româncă, Strycova a abandonat, acuzând probleme medicale.

Începutul primului set a fost echilibrat, ambele jucătoare alterând momentele bune de joc, cu greșeli neforțate. Halep a avut un joc oscilant, inconstant, dar a făcut mai puține erori decât adversara ei, fiind decisiv în obținerea victoriei.

Pe durata celor zece game-uri, Stryoca a avut mai multe puncte direct câștigătoare, 5, fața de cele 3 ale Simonei, dar a servit mai slab decât românca.

STATISTICA MECIULUI

  Simona Halep Barbora Strycova
Ași 0 1
Duble Greșeli 2 2
Procentaj la primul serviciu 85% 50%
Puncte câștigătoare 2 5
Greșeli neforțate 16 26
Puncte câștigate la fileu 1/2 2/2
Puncte de break câștigate 4/7 2/2

46 de minute
a durat meciul Simona Halep - Barbora Strycova

Potrivit WTA, Strycova a avut febră în ultimele zile, iar în meciul cu Halep a acuzat probleme respiratorii.

Simona Halep și Serena Williams se vor duela în sferturile turneului de la Indian Wells. Partida se va desfășura joi dimineață, pe terenul central, și nu va începe înainte de ora 04:00, ora României, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DolceSport.

Citește și: Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în sferturile turneului de la Indian Wells » Ce spune despre duelul cu Serena Willams

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează