SPORTURI  »  TENIS  »  AIR NIKE

AIR ROGER » Aşa arată adidaşii Nike scoşi din colaborarea Roger Federer-Michael Jordan ;)

Noul model, pe fond negru +3   FOTO
Noul model, pe fond negru

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 13:01

În august, la US Open, Roger Federer a purtat o pereche de pantofi sport Nike personalizată, inspirată după modelul celebrilor Air Jordan.

Pantofii au fost făcuţi în colaborare cu însuşi Michael Jordan, fostul star din NBA, care a fost prezent în loja elveţianului de-a lungul turneului. Modelul alb al pantofilor a stîrnit rumoare printre fani şi se vinde cu 800 de dolari bucata pe ebay.

Acum, elveţianul scoate un model nou, de culoare neagră, lucrat specific pentru jucătorii de tenis, dar păstrînd din supleţea modelului Air.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
mooe_steaua
mooe_steaua  •  07 Noiembrie 2014, 20:13

gsp si tragi apa...

elizaco
elizaco  •  07 Noiembrie 2014, 17:11

Adidas este brand, Nike brand. ...Si mai apare si in titlu adidasii Nike, si mai este si ziar sportiv. Corect: pantofii sport Nike

sieuaici
sieuaici  •  07 Noiembrie 2014, 16:47

Colaborarea celor doi a scos adidasii prin mama Nike, asta am inteles-o. Ca a scos "adidasi" Nike, si asta am inteles-o. Dex-ul ne explica ce inseamna "adidasi"; de acord si cu asta. Chestia cu "se vinde cu 800 de dolari bucata" nu am briceput-o! La bucata se vand doar adidasii de porc. Cine-i porcu', care-i scroafa?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close