SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Al doilea turneu din 2014 » Tecău şi Rojer au cîştigat competiţia de la Casablanca!

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 aprilie 2014 15:59

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, a cîştigatproba de dublu din cadrul turneului de la Casablanca, dotat cu premii în valoare de 485.000 de euro.

Tecău şi Rojer au învins în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, cuplul Tomasz Bednarek/Lukas Dlouhy (Polonia/Cehia).

Românul şi olandezul au obţinut pentru această performanţă 250 de puncte ATP şi 23.500 de euro.

Este al doilea turneu cîştigat de Tecău alături de noul său partener în 2014 după cel de la Zagreb. Cei doi au mai ajuns în finală la Rotterdam.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
letour
letour  •  13 Aprilie 2014, 17:53

Felicitari si la mai multe victorii :)

cosmonel
cosmonel  •  12 Aprilie 2014, 21:03

Tecau a scazut mult in joc de la despartirea de Lindset... nici alaturi de Rojer nu vad o mare diferenta pozitiva fata de experienta cu Miyrni. daca nu ma insel nu mai este in primii 20 de jucatori la dublu.. Insist (am scris asta si acum 7-8 luni).. are de ce nu incearca din nou un cuplu cu Mergea ? au castigat Grand Slame-uri impreuna la juniori..ar putea incerca...am creste in valoare si la dublu in Cupa Davis.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează