SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMANIA

Albert Ramos-Vinolas s-a impus în duelul iberic şi s-a calificat pe tabloul principal

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2010 00:00

Cea de-a treia zi a turneului BCR Open România a debutat cu meciul din calificări, de pe Arena Centrală, care i-a adus faţă în faţă pe ibericii Albert Ramos-Vinolas şi Ivan Navarro.

Începutul partidei a fost dominat de Ivan Navarro (180 ATP) care a preluat conducerea cu 2-0, după ce a reuşit un break la zero. Însă, avantajul lui Navarro a fost anulat de conaţionalul său care, datorită punctelor cîştigătoare şi greşelilor neforţate ale adversarului, a reuşit o serie de cinci game-uri consecutive. Aflat în postura de a servi pentru a rămîne în set, Ivan Navarro şi-a cîştigat serviciul şi a prelungit deznodămîntul primului act.

Albert Ramos-Vinolas (109 ATP) şi-a adjudecat primul set, 6-3, după ce l-a executat cu o serie de lovituri în apropierea liniei de teren. Actul secund  a debutat sub semnul echilibrului, pînă la scorul de 2-2, cînd Ramos-Vinalos a făcut break şi părea că s-a desprins decisiv. Dar Navarro nu a cedat şi a restabilit egalitatea, 3-3, egalitate care s-a menţinut pînă în prelungirile setului. În tie-break, Ivan părea că va duce meciul în decisiv, însă Vinolas a recuperat cele două mini-break-uri şi s-a impus cu 7-4 şi a  obţinut calificarea pe tabloul principal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close