SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA

Alexandra Dulgheru a trecut de primul tur de la Doha sub ochii lui Claudiu Keşeru » Românca va avea o adversară dificilă în faza următoare

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 21:15

Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, a trecut în primul tur de la Doha de Alize Cornet, ocupanta poziţiei a 24-a în clasamentul mondial, scor 6-4, 3-6, 6-1.

În următoarea fază a competiţiei, românca de 25 de ani va avea un adversar extrem de greu în persoana lui Caroline Wozniacki. Daneza, locul 5 WTA şi a treia favorită, o va înfrunta pe Alexandra Dulgheru pentru un loc în sferturile de finală.

"Pot să zic doar că am crampe! Am făcut cîteva puncte formidabile. Ştiam că e o jucătoare greu de bătut. Am încercat să dau totul în acest meci. Suportul publicului te ajută întotdeauna. Sper să-i văd la fiecare meci", a spus Alexandra Dulgheru la finalul meciului.

La meciul de astăzi a asistat şi Claudiu Keşeru, jucătorul transferat în această iarnă de Al-Gharafa de la Steaua, care a încurajat-o pe sportiva noastră.

653109-captura-digisport.jpg
captură Digisport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
bivumu
bivumu  •  25 Februarie 2015, 20:59
Postat de daccian pe 25 Februarie 2015, 10:29

bivumu , te crezi tare smecheroso-inteligent, dar esti numai meschin si deprimant. Era de ajuns sa ne impartasesti ca ti-a placut cum a jucat fata, in loc sa iti pierzi vremea asasinandu-ne cu referintele tale culturale si estetice dubioase.

Stimate domn, regret ca v-am indispus. .. Intr-adevar, Alexandra este o sportiva merituoasa si ii doresc sa ajunga sa joace tenisul pe care il gandeste. Asa cum s-a vazut cu Wozniaki, limita fizica si-a spus cuvantul. E temporara, si sunt convins ca se va autodepasi. Voi ramane in continuare un admirator al talentului ei incontestabil. ..Inca odata, imi cer scuze pt comentariile "lejere" comise anterior!

daccian
daccian  •  25 Februarie 2015, 10:31

Ma bucur ca e asa o emulatie si tot mai multe fete se autodepasesc de cand parca le-au insuflat incredere performantele Simonei.

daccian
daccian  •  25 Februarie 2015, 10:29

bivumu , te crezi tare smecheroso-inteligent, dar esti numai meschin si deprimant. Era de ajuns sa ne impartasesti ca ti-a placut cum a jucat fata, in loc sa iti pierzi vremea asasinandu-ne cu referintele tale culturale si estetice dubioase.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează