SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Alexandra Dulgheru, calificată pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open » Trei românce joacă marți

Foto: Facebook/@brdbucharestopen
Foto: Facebook/@brdbucharestopen

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 19:13

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal de simplu de la BRD Bucharest Open, după victoria obținută în ultimul tur al calificărilor în fața Danielei Seguel (207 WTA), din Chile.

Românca, ocupanta locului 294 în clasamentul WTA, s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2, după o oră și 10 minute de joc.

Alexandra Dulgheru este angrenată și în proba de dublu a turneului, alături de o altă româncă, Georgia Crăciun. Cele două vor juca în primul tur contra favoritelor 2, Elise Mertens (Belgia) și Demi Schuurs (Olanda).

Tot luni, Irina Maria Bara a pierdut în primul tur al turneului în fața bielorusei Aliaksandra Sasnovici (100 WTA), în două seturi, 4-6, 4-6.

Marți încep meciurile de pe tabloul principal, cu un duel între românce în prim plan: Sorana Cîrstea (53 WTA) o va întâlni pe Ana Bogdan (108 WTA). Tot marți, Irina Begu (58 WTA) o va întâlni pe sârboiaca  Ivana Jorovici (172 WTA). 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează