SPORTURI  »  TENIS  »  DISPUTE LA FEDFERAŢIA ROMÂNĂ DE TENIS

Alexe Bardan: "Hărădău a făcut prea multe greşeli"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

De luni bune, Federaţia Română de Tenis funcţionează după o organigramă stranie, cei patru vicepreşedinţi fiind constrânşi, încă din toamnă, să demisioneze.

Rămas şomer, Alexe Bardan analizează situaţia, susţinând că “ Dumitru Hărădău a făcut prea multe greşeli”, cu referire la încercările repetate de a-l convinge pe Ilie Năstase să intre în cursă.

Dacă Ilie Năstase s-ar mai răzgândi o dată, ar fi o mare decepţie pentru mine. În cazul ăsta, Segărceanu s-ar retrage şi ar câştiga Ruxandra Dragomir. Ilie n-ar avea succes, pentru că s-au săturat cluburile de acest du-te-vino. Năstase e o figură emblematică, iar cine îl tot sfătuieşte să candideze pentru mine e un criminal!”.

Citeşte un interviu extrem de interesant în Libertatea.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (3)
 •  07 Februarie 2009, 12:19

haradau este becali II.UN MILOG SI UN ESCROC CARE UMBLA NUMAI DUPA BANI. ar fi cazul ca MTS-ul sa se implice in aceasta tiganie haraderiana de la federatia de tenis. acest ins a patat cu noroi echipamentul imaculat al tenismenilor onesti.

 •  07 Februarie 2009, 12:15

acest haradau este un hardau plin cu laturi. sa ne mai lase in pace cu glasul lui de milog,cu care ne strica buna dispozitie atunci cand vorbim de tenis, care, in alte tari este un sport al lorzilor, pe cand la noi, a devenit un sport al ciolanarilor.

 •  07 Februarie 2009, 12:03

UN E.X.C.R.O.C

Vezi toate comentariile (3)
Comentează