SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Alize Cornet s-a folosit de Serena Williams ca să se motiveze contra lui Halep!

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 18:30

Alize Cornet a învins-o în primul tur al turneului din Madrid pe Simona Halep, scor 7-6, 6-3. Franțuzoaica a vorbit la conferința de presă de după meci, unde a spus că s-a gîndit la cele 3 victorii de anul trecut cu Serena Williams.

"Sînt mîndră că am reușit să înving o asemenea jucătoare. Am controlat jocul de la început pînă la sfîrșit. Nu am făcut greșeli și m-am gîndit la felul cum am învins-o de trei ori anul trecut pe Serena Williams", a spus Alize Cornet.

Jucătoarea din Franța a reacționat și pe pagina sa oficială de Twitter: "M-a simțit magic la Madrid. Sînt foarte fericită că am reușit s-o înving pe cea de-a doua jucătoare a lumii, Simona Halep".

"Mă aşteptam la un eşec! Eram pregătită pentru asta"

Simona Halep a vorbit în premieră după eliminarea eliminarea provocată de Alize Cornet și spune că se aștepta la un eșec. Mai multe detalii poți citi AICI.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Mai 2015, 19:28
Postat de wrestler pe 03 Mai 2015, 18:46

frantuzoaica nu stie pe cine a invins! auzi la ea no2 mondial! hahaha!!

Si pe ce loc e Simona Halep? :)))) ***...fa o vizita pe site-ul wtatenis.com si uita-te la clasament inainte sa *** aiurea .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrestler
wrestler  •  03 Mai 2015, 18:46

frantuzoaica nu stie pe cine a invins! auzi la ea no2 mondial! hahaha!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează