SPORTURI  »  TENIS  »  RETRAGERE

Americanii explică motivele retragerii Simonei Halep de la Brisbane: "Accidentarea e doar o parte a ecuației"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 10:58

Trei dintre primele 4 jucătoare ale lumii, Serena Williams, Simona Halep și Maria Șarapova, au ales să se retragă din competițiile în care își anunțaseră participarea.

"Problemele fizice reprezintă doar o parte a ecuației. Cealaltă parte este legată de calendarul competițional al WTA, care este foarte permisiv și generos cu jucătoarele din top.

Acestea își permit să renunțe la turnee mai slab cotate pentru a nu periclita șansele la turneele mari, iar retragerea Șarapovei și a lui Halep sînt cele mai bune exemple. Este un lucru obișnuit ceea ce au făcut", anunță ESPN.

În materialul din presa americană mai este notat faptul că turneele din Asia au cel mai mult de suferit din cauza acestui lucru. Acestea se joacă spre finalul sezonului, după US Open, cînd jucătoarele sînt deja obosite. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
10202789258531585
Ulise Sender  •  07 Ianuarie 2016, 13:59

... si se mai poarte adauga: #14 Belinda Bencic a pierdut in turul doi de la Brisbane in fata unei jucatoare ce se afla pe locul 142 venita din calificari; ... #16 Ana Ivanovic a pierdut in primul meci de la Auckland in fata unei jucatoare ce se afla pe locul 122 venita din calificari; ... asadar care-i marea gaselnita a lui ESPN fata de Halep? ... sau reactia (cred eu) necontrolata a lui Sara Errani !?

10202789258531585
Ulise Sender  •  07 Ianuarie 2016, 13:58

Americanii NU explică motivele retragerii Simonei Halep de la Brisbane (este un titlu fals) ci scrie despre motivele presupuse (de ei, specialistii!) care stau la baza retragerilor din turnee ... Ei ne dau exemplu pe Sharapova si Halep .... dar s-au grabit sau au vrut sa le "pedepseasca" doar pe ele, culpabilizandu-le pentru situatia jucatoarelor de la varful clasamentului ... in zilele ce au urmat, iata clasamentul: ... #1 Serena Williams s-a retras din primul meci la Cupa Hopman; ... #2 Simona Halep s-a retras inainte de primul meci de la turneul din Brisbane; ... #3 Garbine Muguruza s-a retras din primul meci de la turneul din Brisbane; ... #4 Maria Sharapova s-a retras inainte de primul meci de la turneul din Brisbane; ... #5 Agnieszka Radwanska, da Aga joaca bine si este in turneu la Shenzhen; ... #6 Petra Kvitova s-a retras din primul meci de la turneul Shenzhen; ... #7 Venus Williams a pierdut in primul meci de la Auckland in fata unei jucatoare ce se afla pe locul 75; ... #8 Flavia Peneta a declarat ca se retrage incepand cu 2016; ... #9 Lucie Safarova nu s-a inscris la nici-un turneu momentan, s-a inscris la turneul din Sydney; ... #10 Angelique Kerber joaca in continuare in turneul de la Brisbane

630029563766362
Anttoniuss Verne  •  07 Ianuarie 2016, 08:08

Prin ceea ce a realizat pana acum, Simona e deja acolo, langa Nadia, Ilie, Gatu, Hagi si alti mari sportivi care ne-au adus mari bucurii. E inca in activitate si sunt convins ca va realiza mult mai multe. Orice sportiv are perioade mai putin bune datorate acidentarilor sau lipsei de forma. Indiferent ce va fi, o sustin pe Simona pana in panzele albe. Locul 2 WTA e pe deplin meritat. (clasamentul nu minte). Hai Simona!!!! Sa nu pleci urechea la rautaciosii care te critica, Nu uita ca noi, cei care te sustinem, suntem cei multi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează