SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Americanii încă mai caută explicaţii pentru cum a reuşit Simona: "A făcut cel mai slab meci şi tot a bătut-o pe Jankovici!"

Sursa foto: Facebook Simona Halep
Sursa foto: Facebook Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 10:06

Simona Halep a cîştigat finala Indian Wells, după ce a învins-o pe Jelena Jankovici, scor 2-6, 7-5, 6-4.

Cunoscutul jurnalist ESPN Howard Bryant a comentat astfel prestaţia Simonei Halep din meciul cu Jankovici:

"Halep a făcut cel mai slab meci al ei din acest turneu, dar tot a cîştigat turneul şi cel mai important titlul al carierei. Românca s-a accidentat de două ori la gleznă şi a avut nevoie de pauză medical şi şi-a pierdut serviciul de nouă ori.

Cu toate acestea, Halep a făcut ceva Jankovici nu a putut: s-a calmat şi a rezistat presiunii mai bine. Tensiunea din teren nu făcut ca meciul să fie spectaculos, dar a arătat că într-o campioană se află mai mult decît talent".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
bdgeorge
bdgeorge  •  25 Martie 2015, 16:56
Postat de ottobraun pe 25 Martie 2015, 10:25

are noroc a mancat rahat mult machidoanca intalneste numai trompete de la 30+ si abandonate , astia de la giesepe inventeaza articole sa aiba likuuri pentru a bea si ei o cafea , un biscuite ca ciobanu e la bulau nu are cine sponsoriza!

Limbricule,citesc in postarile tale o invidie uriasa..Simona cu GLORIA

danyun
danyun  •  25 Martie 2015, 14:33
Postat de smdb pe 25 Martie 2015, 11:11

Ti-e ciuda?! :) Ti-e ciuuuda, asa-i? :)) Hai recunoaste. Intr-un fel e si de inteles ca ti-e ciuda. Ea e acolo, in glorie maxima, castiga trofee, bani, faima, va ramana in istorie pentru totdeauna, traieste intr-o lume la care tu nici macar nu indraznesti sa visezi, iar tu, :))) tu esti un limbric patetic, miiiiic de tot, fara realizari, fara perspective de viitor, plin de venin si oftica. :))) Ti-e ciuda, limbricule, ti-e ciuda! :))))))))

L-ai distrus...bestie ce esti!:))

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  25 Martie 2015, 14:11

Nu se mai spune haleihap, se spune haleiHALEP! :) Bravo, Simooooo! :) ...dedicat lui ottobraun, acest anapauker al postacilor...Dumnezeul tau sa te ierte, haules baules veninosule si chitrosule. C.ra :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează