SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ana Bogdan, la un pas de tabloul principal de la Roland Garros » Cu cine va juca în ultimul tur al calificărilor

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 17:15

Ana Bogdan (106 WTA) a ajuns în ultimul tur al calificărilor de la Roland Garros, după ce a trecut de Basak Eraydin (209 WTA), în două seturi, 6-4, 6-3.

Pentru calificarea pe tabloul principal, românca se va duela sâmbătă cu franțuzoiaca Virginie Razzano (276 WTA). Calificările pentru al doilea turneu de Mare Șlem al anului au început luni, iar tragerea la sorți a tabloului principal va avea loc cel mai probabil zilele acestea.

Ana Bogdan a mai participat la open-ul francez și în 2015, când a fost eliminată tot în calificări de o altă româncă, Patricia Maria Țig, 6-4, 6-1.

Miercuri, Marius Copil (93 ATP) a avansat în ultima rundă a calificărilor în proba de simplu masculin de la Roland Garros, după victoria extrem de clară obţinută în faţa bielorusului Ilia Ivaşka (199 ATP). 

În ultimul tur al calificărilor de la Paris, care se va disputa vineri, Copil îl va întâlni pe polonezul Peter Gojowczyk (141 ATP).

Meciurile de pe tablou principal de la Roland Garros se vor disputa în perioada 28 mai - 11 iunie.

Citește și:

Paris, speranță și îndoială » Totul despre clipele prin care trece Simona Halep: are ruptură de ligament

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  25 Mai 2017, 21:03

La ora asta, Sorana Cirstea joaca ultimul meci al zilei la Nurnberg, set decisiv cu Putintseva in sferturi! Evident, GSP e mai preocupata de barfe de culise intre patronii ***, nu de sportivii care lupta in teren!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează