SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

ANALIZĂ O fostă mare campioană despre Simona Halep » De ce a pierdut la Roland Garros și ce se va întâmpla la Wimbledon

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 20:33

Chris Evert, fosta mare campioană din tenis, a făcut analiza evoluțiilor Simonei Halep și a vorbit despre șansele acesteia la trofeul de la Wimbledon.

"Poate că înfrângerea aceea la Openul Franței o va face să realizeze că nu poți avea un joc pasiv și să câștigi. Trebuie să joace mai agresiv la punctele importante și să închidă meciurile.

Sper să-i fie o lecție importantă acea înfrângere. A lăsat acel meci să-i scape printre degete, deoarece n-a fost îndeajuns de agresivă. Dar poate va avea o nouă viață, o revenire", a spus Chris Evert pentru WTA.

Favorita lui Chris Evert la câștigarea Wimbledon e Petra Kvitova, însă are așteptări mari și de la Jelena Ostapenko și Simona Halep: "Petra lovește foarte frumos mingea. Are un prim serviciu foarte bun. Cred că poate câștiga".

18 trofee de Grand Slam are Chris Evert în palmares

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
merace
merace  •  30 Iunie 2017, 00:59

evident, nimeni de la GSP nu a vorbit personal cu Chris Evert, doar au copiat si ei o stire de la alte situri de presa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close