SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Andrea Petkovici s-a retras şi Irina Begu va juca în turul 3 la Madrid » Ce adversară va avea

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 12:51

Irina Begu trebuia să joace astăzi în turul doi al turneului de la Madrid împotriva nemţoaicei Andrea Petkovici, cap de serie numărul 11, însă meciul nu s-a mai disputat. 

Partida care era programată în jurul orei 17:00 s-a anulat, după ce Andrea Petkovici s-a retras din cauza unei gastroenterite. Aceasta este cea mai bună performanţă a Irinei la turneul de la Madrid.

Begu va juca în faza următoare a competiţiei împotriva învingătoarei dintre cehoaica Barbora Zahlavova Strycova, locul 23, si Varvara Lepchenko, poziţia a 30-a. Jucătoarea din Statele Unite este cea care a eliminat-o pe Andreea Mitu în primul tur.

"Noaptea trecută am fost diagnosticată cu o gastroenterită şi, din păcate, trebuie să mă retrag de la acest turneu. Îmi place să joc aici. Aştept cu nerăbdare să revin la Madrid şi anul viitor", a spus Petkovici, conform contului de Twitter al competiţiei.

Begu, locul 37 WTA, este singura româncă rămasă în competiţia din capitala Spaniei, după ce Simona Halep a pierdut surprinzător în primul tur, Alexandra Dulgheru a abandonat, iar Andreea Mitu a fost învinsă şi ea.

În primul tur, Begu a învins-o pe japoneza Kurumi Nara, numărul 52 mondial, scor 7-6 (6), 6-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
magura
magura  •  05 Mai 2015, 09:23

SUCCES IRINA!!!

emv2013
emv2013  •  04 Mai 2015, 20:43

Bafta Irina!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Mai 2015, 18:34

...Hai Camelia...tu esti speranta noastra,..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează