SPORTURI  »  TENIS  »  CIRCUITUL ATP

Andy Murray a renunţat la colaborarea cu Ivan Lendl! » Scoţianul a cîştigat două titluri de Mare Şlem alături de fostul mare campion

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 15:17

Andy Murray a anunţat astăzi pe site-ul său oficial că a renunţat la colaborarea cu Ivan Lendl. Scoţianul a fost pregătit de Lendl în ultimii doi ani, perioadă în care a cîştigat două titluri de Mare Şlem.

"Îi voi fi mereu recunoscător lui Ivan pentru munca depusă în ultimii ani, cea mai bună perioadă din cariera mea de pînă acum.

Ca echipă, am învăţat foarte mult şi asta ne va ajuta în viitor. O să mă consult cu echipa şi vom vedea care trebuie să fie următorii paşi şi cum ne vom descurca de acum", a explicat Murray pe site-ul său oficial.

Şi Lendl a comentat despărţirea: "A fost o perioadă fantastică. Îi urez succes pe viitor, îl voi susţine mereu".

Alături de Lendl, Murray a cîştigat două turnee de Mare Şlem, la US Open şi la Wimbledon. Turneul de la Wimbledon a fost cîştigat pentru prima dată de un britanic după o pauză de 77 de ani.

Scoţianul a cîştigat şi medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2012.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
lutelute
lutelute  •  19 Martie 2014, 19:36

murray, un țăran je.gos...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează