SPORTURI  »  TENIS  »  MASTERS MIAMI

Andy Murray a suferit o accidentare la cot şi va lipsi de la turneul de la Miami

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 19 martie 2017 19:07

Andy Murray, numărul 1 mondial în ierarhia ATP, a suferit o accidentare la cot şi a anunţat că se va retrage de la turneul de la Miami, de săptămâna viitoare, şi va începe pregătirile pentru sezonul de zgură, scrie BBC.

Britanicul a fost eliminat suprinzător în această săptămână, în turul al doilea la Indian Wells, fiind învins în două seturi de canadianul Vasek Pospisil, scor 6-4, 7-6.

"Din păcate, din cauza unei accidentări la cotul drept, nu voi putea să evoluez la turneul de la Miami. Îmi cer scuze fanilor, este unul dintre turneele mele preferate. Acum îmi voi îndrepta atenţia spre sezonul de zgură. Vă mulţumesc pentru susţinere!", a fost mesajul postat de Murray pe Facebook.

Astfel, tenismenul de 29 de ani va rata turneul din America, de tip Masters100, care va lua startul pe 22 martie. Momentan, nu este cunoscută data exactă la care Murray va reveni pe teren, însă acesta ar putea evolua pentru Marea Britanie, în Cupa Davis, contra Franţei, pe zgură, în perioada 7-9 aprilie.

2ediţii a câştigat Murray la Miami: în 2009 şi 2013

Chiar dacă va lipsi de la următorul turneu, Murray nu are motive de îngrijorare în privinţa clasamentului ATP. Diferenţa dintre acesta şi locul doi, ocupat de Novak Djokovici, este de peste 3000 de puncte, la momentul actual.

Următorul turneu Masters 1000 la care, cel mai probabil, Andy va participa, va fi cel de la Monte Carlo, din perioada 16-23 aprilie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează