SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Andy Roddick, păcălit de soţie

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2009 00:00

După ce l-a învins pe rusul Igor Kunitsyn, cu scorul de 6-4, 6-2, 3-6, 6-3, în turul 2 al turneului de la Wimbledon, Andy Roddick a avut parte de o surpriză la vestiar.

Americanul a început să asculte muzică la i-podul personal, însă, spre surpriderea sa, a constatat că melodiile nu erau ale sale. Soţia sa îi schimbase muzica, punându-i cântece de-ale lui Rick Astley. La conferinţa de presă de după meci, tenismenul a dorit să clarifice lucrurile cu privire la preferinţele sale muzicale, dând vina pe soţie pentru confuzia creată.

Roddick îl va întâlni mâine, în turul 3, pe austriacul Jurgen Melzer, care l-a învins pe Benjamin Becker, în patru seturi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează