SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

ANGELIQUE KERBER - MADISON KEYS // Declarații tari ale lui Kerber după calificarea în semifinale: "Merg să fac o baie de gheață, îl las pe Wim Fissette să vadă meciul Simonei Halep"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 03:48

Angelique Kerber a demolat-o pe Madison Keys în cel de-al treilea sfert de finală de la Australian Open, impunându-se în minimum de seturi, scor 6-1, 6-2, după un meci care a durat doar 51 de minute. 

La interviul de pe teren de la finalul meciului, nemțoaica de 30 de ani a subliniat că jocul a fost mult mai echilibrat decât o arată scorul, declarând că nu va urmări meciul care stabilește viitoarea sa adversară. 

"Întotdeauna e greu să joci împotriva lui Madison. Am încercat încă de la început să-mi fac jocul. Am făcut asta, am respectat planul pe care l-am avut, nu m-am gândit la nimic altceva. Setul doi a fost foarte strâns.Chiar dacă scorul a fost 6-2, toate game-urile au fost extrem de echilibrate.  

Sunt foarte fericită să fiu din nou în semifinale aici. Iubesc Australia și iubesc să joc pe Rod Laver Arena, în fața unui public minunat. Am atâtea amintiri frumose de aici.

Cred că Wim Fissette se va uita la meciul Halep - Pliskova, eu mă duc să savurez o baie de gheață și să mă bucur de ziua mea liberă",  a declarat Kerber. 

Angelique Kerber se va duela în semifinale cu învingătoarea partidei dintre Simona Halep și Karolina Pliskova. Duelul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport. 

Citește aici cronica partidei Angelique Kerber - Madison Keys 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
194362334230310
Robert Damian  •  24 Ianuarie 2018, 11:55

Continua-ti baile Farmaceutice!!!S-ar putea maine,sa ti-le intrerupa Simona!!!

supereduardo10
supereduardo10  •  24 Ianuarie 2018, 09:40

Kerber poti sa te relacsezi deja draguta de maine vei fi in vacanta.O sa aibe grija Simona de batranetle tale :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează