SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Antrenorul Irinei Begu a reacționat după conflictul cu Halep de la Madrid: "E dreptul ei să fie deranjată"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 19:16

Adrian Cruciat, antrenorul Irinei Begu, a fost acuzat de Simona Halep că ar fi încurajat-o pe ocupanta locul 34, lucru interzis de regulament, la meciul dintre cele două din "sferturile" turneului de la Madrid.

Antrenorul Irinei a reacționat fair-play după acuzele lui Halep.

"În primul rând vreau să o felicit pe Simona şi să îi urez succes în continuare. Sunt suporterul tuturor jucătorilor şi jucătoarelor din România. Dar, înainte de a fi suporter sau comentator, sunt antrenorul Irinei, iar atunci când ea joacă orice meci, nu mai vorbesc de un sfert de finală de turneu Premier Mandatory, singura mea preocupare este ca ea să câştige.

Prin urmare, am încurajat-o la fel cum am făcut-o la orice meci de până acum. Mai departe, consider că lucrurile ar fi trebuit să rămână aşa. În cei aproape 3 ani nu mi-a reproşat nimeni - antrenor sau jucătoare - că aş face coaching.

Este dreptul Simonei să fie deranjată de orice aspect, fie că are legătură directă cu meciul sau nu, dar vreau să subliniez că nu am făcut nimic premeditat în această direcţie şi prefer să pun disconfortul ei pe seama jocului Irinei din primele 3 game-uri ale setului 2", a declarat Cruciat la Digisport.

Simona Halep a învins-o pe Irina Begu în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, scor 6-3, 0-6, 6-1.

Citește și: Scandal între Begu și Halep la turneul de la Madrid: "Mai bine tac" » Ce a declanșat conflictul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
1651745445083839
Gheorghe Dragan  •  07 Mai 2016, 09:33

as fi fost incantat sa castige irina dar cinstit si era loc ptr asa ceva.nu cred ca ,in finala ar mai fi facut fata(cine stie, poate!?) insa cruciat nu a facut nimic in viata lui de sportiv, locul o suta si ceva nu-i da dreptul sa fie neserios. o fi bun ca antrenor. oricum bafta celor patru romance in viata sportiva. succes simonei(retinerea mea fata de simona porneste de la FED!?)

597667370336981
Kitty Mace  •  07 Mai 2016, 00:06
Postat de ovidiu_3003 pe 06 Mai 2016, 20:12

Adrian Cruciat este un Domn...nu vrea sa spuna tot ...nu vrea sa mai continue conflictul ...sper ca in urmatoarea confruntare Camelia sa castige ...

Adrian Cruciat a urlat tot meciul si i-a dat indicatii Irinei, normal ca a enervat-o pe Simona.E si asta o strategie de intimidare a adversarei. poate a facut asta si in alte ocazii , dar nu pe o arena goala...

597667370336981
Kitty Mace  •  06 Mai 2016, 23:56
Postat de sange_alb.rosu pe 06 Mai 2016, 20:42

Mai era si un articol care ne indemna sa pariem pe halepa in semifinale. "Mergeti pe mana noastra" hahahaha. Trebuie sa fii bolovan rau sa pariezi pe halepa... jucatoarea asta e inconstanta de la un set la altul, daramite la urmatorul meci!

Simona s-a calificat senzational in finala, poate era bine sa pariezi...dar..haterul e hater, n-ai ce face... Bravo Simona, super victorie.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează