SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Antrenorul Serenei Williams a dat cărțile pe față despre accidentarea liderului WTA » Totul are legătură cu Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 18:42

Serena Williams a invocat o accidentare pentru a nu participa la turneele de la Beijing și Singapore, însă antrenorul acesteia, Patrick Mouratoglou, a lămurit lucrurile.

Tehnicianul liderului WTA spune că accidentarea Serenei nu e una foarte gravă și decizia acesteia a fost influențată de faptul că Simona Halep nu o poate depăși în clasamentul mondial.

" Serena Williams s-a retras pentru că nu este nici un pericol în privința clasamentul WTA. Dacă ar fi jucat la Turneul Campioanelor, ar fi avut doar 15 zile de vacanță. Nu ar fi fost suficiente pentru ea. Acum va avea la dispoziție aproape două luni", a afirmat Patrick Mouratoglou pentru ediția tipărită a cotidianului L'Equipe, scrie ziare.com.

Serena Williams are în acest moment 11.285 de puncte în timp ce principala urmăritoare Simona Halep are 6.580 de puncte.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
merace
merace  •  08 Octombrie 2015, 13:39

Totul are legatura cu Simona Halep, altfel GSP nici nu ar mai scrie despre tenis! :D hahaha - Deci titlul e redundant...

cj1960i
cj1960i  •  08 Octombrie 2015, 10:03

ce articol idiot. adica titlul articolului.

mihai231
mihai231  •  07 Octombrie 2015, 23:23

si..sa-mi bag banii...s-a referit direct la..Simona.....bei artificiere---punctele..asta o intere pe Serena fix in..PIX..!!!....bei, pe Serena o mai intereseza in ziua de azi sa...bata toate recordurile existente...atat o mai intereseza...daca mai poate sa duca, incearca...daca nu..nu, pune racheta in...cui...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează