SPORTURI  »  TENIS  »  ANUNȚ

Anunț de ultim moment al lui Andy Murray: "E cea mai bună decizie pentru viitorul meu"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 17:46

Andy Murray, fost lider mondial, în prezent pe locul 2 în clasamentul ATP, a anunțat că nu va participa la turneele de la Beijing și Shanghai, lăsând de înțeles că nu va putea fi prezent nici la Viena și la Mastersul Paris. 

Britanicul este deținătorul trofeelor la toate cele patru turnee la care și-a anunțat absența, însă accidentarea la șold l-a determinat să renunțe la competițiile respective.

"Nu voi putea să concurez la evenimentele de la Beijing şi Shanghai şi cel mai probabil nici la ultimele două turnee, Viena şi Paris, din cauza accidentării suferite la şold.

După ce am consultat specialişti lideri în domeniu şi am dsicutat cu echipa mea, am hotărât că aceasta este cea mai bună decizie pentru viitorul meu pe termen lung", a comunicat scoțianul azi, prin intermediul paginii sale de facebook.

 

Hi everyone... Just wanted to update you all on my injury and the rest of my season. Unfortunately, I won’t be able...

Posted by Andy Murray on 6 Septembrie 2017

Murray nu a mai jucat niciun meci oficial de la Wimbledon, când a pierdut în fața lui Sam Querrey în semifinale. Inițial, scoțianul și-a anunțat prezența la US Open, însă s-a retras la o zi după anunțarea tabloului principal. 

În afara lui Murray, nici Novak Djokovici și Stan Wawrinka nu vor mai juca deloc în 2017. Primul e accidentat la umăr, în timp ce elvețianul s-a operat la genunchi. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Septembrie 2017, 19:52

a trecut si asta la cura de ***?! asa ii pedepseste *** mondial pe tenismeni?! acum cativa ani, lui nadal ii cazuse parul de pe picioare, iar anul asta djokovici a avut probleme de alaptare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează