SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Anunț de ultimă oră din partea organizatorilor de la BRD Bucharest Open! Încă o jucătoare importantă din România s-a retras

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iulie 2017 16:44

Organizatorii BRD Bucharest Open au anunțat azi că Monica Niculescu a renunțat la participarea de la turneul de la București.

Finalista din proba de dublu de la Wimbledon suferă din cauza unei accidentări la abdomen.

Niculescu era favorita numărul 4. În primul tur urma să joace împotriva olandezei Quirine Lamoine, ocupanta locului 137 WTA.

Monica Niculescu și Hao-Ching Chan au pierdut finala de dublu de la Wimbledon în fața Ekaterinei Makarova și Elenei Vesnina, scor 0-6, 0-6.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
magura
magura  •  17 Iulie 2017, 01:52

Simona nici nu s-a inscris, asa ca nu avea cum sa se retraga... :))))))))))))))))))))))

sylverstar
sylverstar  •  16 Iulie 2017, 20:11

Dar care e cealaltă jucătoare din Romania care s-a retras? Ca sa te retragi, trebuie întâi sa te înscrii, ceea ce n-a fost cazul cu Halep. Titluri de 2 bani.

tanasevictor
tanasevictor  •  16 Iulie 2017, 18:10

A facut un turneu fantastic tinnd cont ca dublul a fost improvizat in ultima clipa Bravo MONICA multa sanatate si odihna placuta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează