SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

România și-a aflat adversara din barajul Fed Cup » Cînd se dispută meciurile și cum arată istoricul confruntărilor

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 14:02

Astăzi, la Londra, a avut loc tragerea la sorți pentru barajul Grupei Mondiale la Fed Cup.

România nu a fost cap de serie și va juca împotriva Germaniei . Partidele se vor disputa în perioada 16-17 aprilie, în România. Locul de disputare a fost stabilit prin tragere la sorți. Partidele vor fi în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

România a ajuns să joace în barajul Grupei Mondiale după ce a pierdut în turul 1, în fața Cehiei, scor 2-3. Germania va juca în barajul pentru rămînerea în Grupa Mondială, după ce în turul I a fost învinsă de Elveția, scor 2-3.

Prezentare germania:

Cele mai importante jucătoare: Angelique Kerber (2), Andrea Petkovic (23), Sabine Lisicki (32), Annika Beck (39), Julia Georges (24, la dublu)
Titluri Fed Cup: 2 (1987, 1992)
Meciuri jucate: 143 (91 - 52)
Istoricul întîlnirilor: România - Germania 0-1 (1974)
Ultimul meci în Fed Cup: Germania - Elveția 2-3
Petkovici - Bencici 3-6, 4-6
Kerber - Bacsinszky 6-1, 6-3
Kerber - Bencici 6-7(4), 3-6
Beck - Bacsinszky 7-5, 6-4
Groenefeld/Petkovici - Hingis/Bencici 3-6, 2-6

Celelalte meciuri din barajul Grupei Mondiale:

Rusia - Belarus
Italia - Spania
Australia  - SUA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
lapusneanul
lapusneanul  •  09 Februarie 2016, 21:13
Postat de catalynn pe 09 Februarie 2016, 18:45

Suntem favoriți daca Kerber va proceda ca toate jucatoarele mari si nu va veni. Io zic ca nici Halepa nu se va deranja, iar dupa înjurăturile de acum chiar nu o pot condamna ...

cine e halepa ?

merace
merace  •  09 Februarie 2016, 20:55
Postat de catalynn pe 09 Februarie 2016, 18:45

Suntem favoriți daca Kerber va proceda ca toate jucatoarele mari si nu va veni. Io zic ca nici Halepa nu se va deranja, iar dupa înjurăturile de acum chiar nu o pot condamna ...

Tinand cont ca in Fed Cup echipele se anunta doar cu 10 zile inainte de meci, si accidentarile pot crea indisponibilizari ale jucatoarelor mari, cred ca orice speculatii despre cine va castiga sunt premature. Sa le lasam pentru prina saptamana a lui aprilie, dupa ce se vor anunta loturile. In rest, la ora actuala pot doar sa doresc succes Romaniei! :)

merace
merace  •  09 Februarie 2016, 20:52

E greu de facut pronosticuri numai dupa numele tarii cu care vom juca. Totul depinde de componenta echipelor in teren. Halep si Kerber sunt cele mai bune din fiecare echipa, dar mai intai trebuie sa fie disponibile ca sa joace, si apoi trebuie sa si prinda zile bune... Altfel, o echipa nu se poate baza doar pe cea mai buna jucatoare, fiindca scorul final il dau toate jucatoarele. Dar cred ca avem bune sanse (de la egale in sus) sa batem Germania. Succes, Romania!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează