SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Anunț de ultimă oră » S-a retras de la Australian Open din cauza unei accidentări

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 09:13

Scoțianul Andy Murray, 30 de ani, a anunțat că nu va participa la turneul de la Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Fostul lider ATP, actual loc 16, are în continuare mari probleme medicale, fiind accidentat de mai bine de 6 luni la șold și jucând ultimul meci oficial la Wimbledon. Acesta a participa la un meci demonstrativ, cu Roger Federer, în noiembrie.

Britanicul a anunțat marți pe contul său de Instagram că se retrage din turneul de la Brisbane și că în acest moment cariera lui este în pericol, având două posibilități: să continue cu recuperarea sau să se opereze.

3
turnee de Grand Slam a câștigat Andy Murray

Turneul de la Australian Open va începe pe 15 ianuarie și va fi transmis pe Eurosport.

"Trec printr-o perioadă realmente dificilă cu problema mea de la șold. Am consultat numeroși specialiști, care mi-au recomandat cum să mă tratez în ultimele luni. Am făcut tot ce a depins de mine și am muncit din greu să revin în competiție. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum mă așteptam și nu am ajuns la nivelul la care mi-aș fi dorit să ajung. Să continui recuperarea, să-i dau șoldului meu mai mult timp să-și revină e o opțiune, dar operația e o alternativă pe care o iau în calcul, chiar dacă aș vrea să o evit pentru că șansele unui rezultat favorabil nu ar fi atât de mari pe cât mi-aș dori"Andy Murray

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează