SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA WIMBLEDON

Anunț important! Ilie Năstase, interzis la turneul de la Wimbledon! Cei mai importanți oameni din conducere au fost tranșanți la adresa fostului mare tenismen

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 16:25

Președintele de la All England Club, Philip Brook, a anunțat că Ilie Năstase nu va primi vreo invitație în Loja Regală de la Wimbledon.

Incidentele de la FED Cup, unde a jignit căpitanul nejucător și una dintre jucătoarele Marii Britanii a lăsat urme adânci.

"Ceea ce a făcut, trebuie să spunem, acţiunile lui nu au fost foarte bune şi le condamnăm.

În ceea ce priveşte Loja Regală, el nu o să primească anul acesta o invitaţie", a declarat Brook, potrivit The Guardian.

Directorul executiv al All England Club, Richard Lewis, a dezvăluit că fostul tensimen va fi oprit la porţile complexului de la Wimbledon dacă va încerca să intre cu bilet.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  05 Mai 2017, 13:05

Tovarasi gesepisti sunt de acord cu domniile voastre si anume Ilie Nastase trebuie condamnat pentru ca a jignit 2 femei. Da' condamnat, damnat, interzis si *** de Curtea martiala pentru ca e general al Armiei romane. P.S. Gesepeilor, acum e bine? Imi lasati postarea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  05 Mai 2017, 12:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  03 Mai 2017, 23:15
Postat de Robin Gene pe 03 Mai 2017, 18:51

Englezii se comporta discriminatoriu.Sunt foarte rasisti.Din "*** idiots "nu ne zcot pe noi romanii,si nu numai pe noi.Traiesc acolo ,si am luat pulsul acestei bestii brexit.Nu se considera parte din Europa.Urasc pe toata lumea.Vor sa fim expulzati din tara lor.Ma bucur ptr. reacyia lui Nastase.Este un brand in lumea tenisului.Englezii nu au avut asaceva.In locul lui Nastase,nu as mai accepta niciodata sa merg la Wimbledon=Un *** in ***,avand in vedere ca ploua de 30 ori pe zi.

Dupa ce ai spus nu stii unde este UK nici macar pe harta. Cine te discrimineaza in UK?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează