SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Anunț oficial al Serenei Williams » Revine pe teren încă din acest an și înfruntă coșmarul Simonei Halep

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 19:14

Serena Williams, jucătoare care nu a mai evoluat în circuit de aproape un an, va reveni pe teren la sfârșitul acestei luni, în cadrul turneului demonstrativ de la Abu Dhabi.

Americanca va juca primul său meci la Abu Dhabi împotriva letonei Jelena Ostapenko, deținătoarea titlului de la Roland Garros, pe 30 decembrie.

"Sunt încântată că voi reveni pe teren la Abu Dhabi, primul meu turneu după ce am născut-o pe fiica mea în septembrie", a declarat Serena.

Serena Williams a născut o fetiţă pe data de 1 septembrie şi a revenit deja la antrenamente. Ea era însărcinată anul trecut, când a cucerit trofeul de la Australian Open.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Decembrie 2017, 15:00

Simona a mai trecut si peste "cosmarul"Sarapova. La aceasta ora Simona o poate bate pe oricare. E drept si invers e valabil ,dar o vad mai puternica .

1504004369616500
Florea Virgil  •  24 Decembrie 2017, 19:30

Pe Ostapenko o facmare grimasele de după fiecare minge pierdută și ziariștii. Norocul ei s-a numit atitudinea defectoasă pe care Simona a avut-o în finala de la RG. De aetunci nu știu dacă a mai bătut pe cineva. Poate pe mama ei căruia îi răspunde foarte obraznic. Dar asta nu e treaba mea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează