SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Anunţ oficial al Simonei Halep înaintea turneului de la Miami » "Am nevoie de odihnă"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 11:10

Simona Halep nu are prea mult timp pentru a se bucura după victoria de la Indian Wells. Miercuri începe turneul de la Miami, al doilea turneu din categoria Premier Mandatory al sezonului.

Numărul 3 WTA va pleca imediat spre Miami, unde va avea cîteva zile de odihnă înaintea începerii turneului.

"A fost destul de greu. Cred că s-a observat asta destul de clar în primul set. Nu mă puteam concentra foarte bine din cauza durerilor pe care le-am avut. E greu să stai trei zile fără să joci.

În plus, e destul de greu să te afli mereu în centrul atenţiei. Simt presiune, dar pot să zic că m-am obişnuit şi am învăţat să gestionez situaţia.

Sînt deja de un an în top, nu mă mai gîndesc la asta, vreau doar să o iau treptat. Fiecare meci este greu acum. S-a văzut şi la acest turneu în turul 1 sau 2.

Acum voi pleca spre Miami, o să văd acolo cum voi sărbători victoria de aici, de la Indian Wells, cu siguranţă voi avea cîteva zile libere. Am nevoie de odihnă", a anunţat Simona Halep.

Simona Halep va intra direct în turul 2, unde va juca împotriva învingătoarei dintre Nicole Vaidisova şi o jucătoare din calificări.

Citeşte aici totul despre tragerea la sorţi a tabloului de la Miami!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
xnread
xnread  •  23 Martie 2015, 23:01
Postat de sibelius pe 23 Martie 2015, 14:56

Ai uitat-o pe Monica Seles, si pe Jenifer Capriati(ultima cu o viata extrasportiva care a impiedicat-o sa-si atinga potentialul).

..si-o Monika Szeles..care la doar cinsprezece ani castiga, impotriva marei Chris Evert :)

luc11
luc11  •  23 Martie 2015, 16:48

jocul ei implica multa alergare, de multe ori pana la epuizare, suprafetele sunt dure, probabil nu va mai avea decat inca 3-4 ani de glorie, apoi fizicul o va impiedica sa joace la nivel inalt sau vor aparea multe accidentari care o vor impedica sa joace...Serena a fost retrasa de tatal ei de la turneele de juniori incercand sa evite aceasta erodare prematura

sibelius
sibelius  •  23 Martie 2015, 15:01
Postat de daccian pe 23 Martie 2015, 13:01

bertino, doua intrebari ca sa iti spulber total gargara criticista : - la cate turnernee participa Serena Williams sau Sharapova? nu cumva la si mai putine? - zi-mi tu o jucatoare din istorie de care esti sigur ca le-ar bate la orice pe astea doua ... e ca si cum ai zice ca Pele ar da tot atatea goluri in apararile animalice care sunt acum

Stii de ce participa la mai putine? Pentru ca nu vaneaza punctele/banii care se acorda pentru 2-3 tururi jucate(calificare directa in turul 2+un meci dupa care retragere). Statistic, Halep e printre jucatoarele care participa la cele mai multe turnee. Da, Indian Wells e un turneu care da foarte bine in CV-ul oricarei jucatoare.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează