SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Anunț OFICIAL făcut de Simona Halep! Detalii de ultimă oră despre accidentare + cînd spune că va reveni

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 10:31

Simona Halep a scris pe pagina de Facebook un mesaj despre problemele care o scot din circuit o lună și jumătate, urmînd să rateze inclusiv meciul de Fed Cup cu Cehia. 

Sportiva noastră a anunțat și cînd va reveni cel mai probabil pe terenul de tenis. Nu este o dată sigură însă. 

"Cu părere de rău, țin să anunț că sînt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sînt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă.

Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, avînd infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic.

Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercînd să trag de mine să joc la Grand Slam.

La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă.

Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci cînd voi fi recuperată 100%. Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells (martie).

Îmi doresc să trec cu bine peste această intevenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună. Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămîni de pauză.

În această perioadă, o să fac tot ceea ce este necesar să revin pe teren mai puternică și într-o formă bună", a scris Simona Halep pe Facebook. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
10202789258531585
Ulise Sender  •  26 Ianuarie 2016, 15:59
Postat de gardenparty pe 25 Ianuarie 2016, 15:17

Si eu am bilete de avion pentru Dubai.Special sa te vad.Raman sa vizitez si sa aplaud celelalte fete.

esti convins ca ai bilete de avion? daca ai bilete, esti convins ca le ai in perioada turneului? ... ... si daca ai programat totul pentru perioada respectiva (afaceri de exemplu), ti-ai luat si bilete la turneu? pentru ca la liber sunt doar in calificari! ... ... in final, esti convins ca vrei sa vezi SI meciurile de tenis? ... la care vor juca alte 56 de fete fara Simona? :)

1650053691908998
Milos Ratulea  •  25 Ianuarie 2016, 18:36

Draga Simona, ai atatea boli incat ma mir cum de mai rezisti; ai grija mare de tendonul lui Achile pentruca daca se rupe vei juca tenis intr-un picior. Eu zic sa-ti iei un an, doi de pauza -doar nu esti robot. Sanatate !

1648060982127600
Ion Haragus  •  25 Ianuarie 2016, 17:55

Fata a adus scutire medicala pentru SPORT.Dupa ce a declarat ca s-a simtit foarte bine in AUSTRALIA,impreuna cu martalogul impostor antrenor,care e numai al ei acum,s-a razgandit si declara altceva!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează