SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Anunț șoc la US Open! S-a retras cu o zi înainte de începerea turneului

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2015 09:06

Maria Șarapova, una dintre favoritele la cîștigarea turneului de la US Open, a anunțat aseară că se retrage.

Locul 3 WTA a făcut anunțul ieri seară și acuză o problemă la picior. Din cauza acestei accidentări,  rusoaica nu a participat nici la turneele Premier 5 de la Toronto și Cincinnati.

Șarapova se afla pe partea superioară de tablou, acolo unde este Serena Williams. Rusoaica ar fi putut s-o întîlnească pe Simona Halep doar în finală.

"Din păcate, nu voi putea participa la US Open. Am făcut tot posibilul pentru a fi pregătită, dar nu am avut suficient timp. Vreau să le spun fanilor că mă voi întoarce la turneele din Asia și vreau să termin anul cît mai puternică", a fost mesajul Mariei Șarapova.

 

Unfortunately I will not be able to compete in this years US Open. I have done everything possible to be ready but it...

Posted by Maria Sharapova on Sunday, August 30, 2015

În acest moment, Șarapova se află la 205 puncte în spatele Simonei Halep. Un parcurs bun al româncei la US Open i-ar putea asigura acesteia locul 2 WTA înainte de Turneul Campioanelor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
10200886691206161
Yo Lo  •  01 Septembrie 2015, 10:06

talpaiadului
talpaiadului  •  01 Septembrie 2015, 07:07
Postat de Elena Rotaru pe 31 August 2015, 23:00

NU TREBUIE SA NE BUCURAM DE RAUL ALTEIA, DAR BINE CA NU MAI AUZIM ACELE URLETE NENOROCITE!!?

Lasa ca mai nou urla machidoanca mai tare ca rusoaica...

gabri80el
gabri80el  •  01 Septembrie 2015, 05:41
Postat de criss1981 pe 31 August 2015, 12:06

antitalentul simona o sa se faca iar de ras la fel ca la ultimele grand slamuri, degeaba se retrage fata orgasmika !!! mai mult de 2-3 meciuri nu castiga machidoanca.

nu as vrea sa stiu ce antitalent esti dumneata criss1981. ca sa tragi concluzii pripite dovedeste faptul ca inca iti lipseste ceva acolo capsorul ala de 2 bani . daca 81 este anul nasterii tale inseamna ca te-ai nascut degeaba mai degraba ar fi 81 de luni:))). ma intreb ce ai facut in viata de jignesti aceasta pers?spre cunostintele tale jucatore care erau in top deja sunt iesite si culmea de niste necunoscute.la tenis daca nu esti concentrat 100% si nu ai pregatire echilibrata astfel incat sa nu ai accidentari nu prea ai sanse. crezi ca este ca la fotbal cand te te plimbi pe teren iar restul echipei poate sa te ajute?nu cred totusi ca ai treaba cu tenisul.daca observai simana este totusi in crestere chiar daca a avut parte de accidentari.si totusi nu s-a dat batuta ca altele si a luptat pana la cap.daca te deranjeaza locul 2 al simonei ai putea sa faci ceva pe lumea asta schimband situatia pana atunci stai in *** tau si numai lasa gurii sa vorbeasca inainte de a lua capul cu tine.din cauza ta tara asta se degradeaza pt ca iesi din cotet exact cand nu trebuie.*** inapoi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează