SPORTURI  »  TENIS  »  AUDIENȚE

Aproape jumătate de milion de români au urmărit triumful lui Tecău de la US Open

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 12:37

Finala probei masculine de dublu de la US Open, în care Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au impus în fața lui Feliciano Lopez și Marc Lopez, scor 6-4, 6-3, a fost urmărită de aproximativ jumătate de milion de români, informează paginademedia.ro.

Meciul a fost transmis de Eurosport și Antena 1: la nivel național, Antena 1 a avut în jur de 410.000 de telespectatori la ora meciului, în timp ce Eurosport a înregistrat 80.000. 

Antena 1 a fost însă abia pe locul al treilea în topul audiențelor, după ProTV și Național TV, în condițiile în care Național TV a transmis la acea oră un serial indian.

Partida lui Tecău nu a stârnit la fel de mult interes din partea românilor precum finala de la Roland Garros pierdută de Simona Halep în fața Jelenei Ostapenko, meci care a fost urmărit de aproximativ două milioane de români.

Finala turneului francez a fost transmisă de ProTV și Eurosport, iar în total 1.864.000 de români au urmărit disputa.

Recordul unui meci de tenis transmis în direct în România rămâne în picioare din februarie 2004, când a avut loc confruntarea dintre România și Elveția în Cupa Davis.

Atunci 2,2 milioane de români urmăreau evenimentul transmis de postul public de televiziune.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
randoom_._
randoom_._  •  09 Septembrie 2017, 14:07
Postat de Tudor Marian pe 09 Septembrie 2017, 13:42

Diferenta dintre Tecau si Halep. Tecau=munca ,daruire,profesionalism, Halep=machedon=$,€,£....s.m.d.

diferenta dintre tenisul la dublku si tenisul la dublu nu existe. ambele nu pot fi numite sporturi adevarate. grav este ca s-a ajuns sa spunem tenis masculin. cand in mod normal,tenis ar ajunge pentru a stii vorba care este sportul adevarat. auzi la ei,tenis la dublu. ***? asta este o gluma ,nu? sau tenis femnin? ***? alea nu sunt sporturi. cum nu exista fotbal feminim sau fotbal sa joci singur,asa nu trebuie sa existe decat tenis(care inseamna tenis masculin la simplu,evident).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

907554162646795
Tudor Marian  •  09 Septembrie 2017, 13:42

Diferenta dintre Tecau si Halep. Tecau=munca ,daruire,profesionalism, Halep=machedon=$,€,£....s.m.d.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Septembrie 2017, 13:14

tara de gigisti..ce sa ceri. daca era un scandal ceva erau toti lipiti cu ochii de sticla.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează