SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2016

Ar fi surpriza deceniului! La ce scor s-a întrerupt meciul lui Novak Djokovici de la Wimbledon!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 23:57

Campionul en-titre de la Wimbledon, sârbul Novak Djokovici, este condus de americanul Sam Querrey cu 2-0 la seturi! Ploaia a întrerupt partida, care se reia sâmbătă de la ora 14:00.

Querrey, numărul 28 mondial și bun jucător pe iarbă, conduce cu 7-6 (6), 6-1, în meciul din turul II din cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Liderul mondial încearcă să devină primul jucător de la Rod Laver (1969) încoace care reușește un Grand Slam calendaristic. Practic, Djokovici încercă să câștige Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open într-un sezon.

Djokovici a mai avut un meci similar anul trecut, în optimi, când a fost condus cu 2-0 la seturi de sud-africanul Kevin Anderson, dar a reușit să întoarcă, după ce ploaia a făcut probleme din nou.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gilos
gilos  •  02 Iulie 2016, 09:04

Djokovici a avut mare noroc cu aceasta intrerupere, la cum decurgea meciul era eliminat acum. Este un mare campion si poate remonta. De vazut.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 Iulie 2016, 13:53
Postat de Lica Adrian pe 02 Iulie 2016, 11:23

A castigat si Mats Wilander toate grand slamurile intr-un an, prin anii 80.

Ar fi fost o performanta cam incredibila, avand ca in vedere ca Wimbledonul nu l-a castigat niciodata, nu crezi?

pekeler
pekeler  •  02 Iulie 2016, 13:45
Postat de gilos pe 02 Iulie 2016, 09:04

Djokovici a avut mare noroc cu aceasta intrerupere, la cum decurgea meciul era eliminat acum. Este un mare campion si poate remonta. De vazut.

Djokovici scrie un "destept" (nici macar atat nu stie dupa ce asta joaca de atata timp )...Djokovici scrii si tu :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează