SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Aroganţa danezei Caroline Wozniacki înainte de semifinala cu Halep: "Nu-mi amintesc cum joacă Simona" :D

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 12:24

Caroline Wozniacki este adversara Simonei Halep din semifinalele turneului Premier de la Dubai, confruntare care va avea loc în această după-amiază, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.RO şi liveVIDEO Digisport 2, imediat după meciul Muguruza - Pliskova.

Daneza, fost număr 1 mondial, a vorbit despre Simona după victoria de aseară în faţa Flaviei Pennetta.

"Evident că Simona este o jucătoare bună. Ia mingea repede, îi place să joace foarte mult în unghiuri, dar cred că va fi cît de cît similar cu ceea ce a fost în meciul cu Flavia.

Nu am mai jucat de mult timp împotriva ei aşa că nu-mi amintesc exact cum joacă. Am văzut-o la TV, desigur. O să am nevoie de sfaturile tatălui meu înainte de acest meci", a spus Wozniacki după calificarea în semifinale.

Simona Halep şi Caroline Wozniacki s-au mai întîlnit de două ori, fiecare cîştigînd cîte un meci. Ultimul duel a avut loc la New Heaven, în 2013, iar Halep a fost cîştigătoare, scor 6-2, 7-5.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
spinoza
spinoza  •  21 Februarie 2015, 15:32

Ceva aroganta???

magura
magura  •  21 Februarie 2015, 07:33
Postat de itrobert pe 20 Februarie 2015, 23:09

Titlu penibil!!! Care e aroganta? Caro e o jucatoare fantastica si meciul se putea termina cu oricare din ele invingatoare. Simo mi-a demonstrat ca e meseriasa; cred ca pentru a doua oara. A trecut de faza de trac, se regrupeaza mental si incepe sa conteze din ce in ce mai putin cine ii sta in fata. Va veni si ziua in care o va bate pe maimuta urlatoare si din acel moment inainte cred ca va avea cativa ani cu adevarat gloriosi... Revenind la subiect, nici un pic de aroganta...

Crezi ca e prima data cand dau un alt titlu fata de ceea ce contine articolul? Cum sa mai faca ei un banut cinstit daca nu blufeaza!!! Revenind la subiect, cred ca Simona a lucrat mult la psihic, la mental. A lasat-o pe CW sa creada ca meciul va fi usor (6-2) si dupa aceea a macinat-o minge cu minge. Asa se joaca un meci!!! Felicitari Simona, felictari acelei suportere din tribuna care a sustinut-o cu lacrimi in ochi pe romanca noastra din teren!

radu0078
radu0078  •  21 Februarie 2015, 00:19

Daca esti uituca esti aroganta ? Iara sunteti milogi prin alegerea titlului asta .

Vezi toate comentariile (57)
Comentează