SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Începe sezonul de toamnă » Când revine Simona + nume tari la primul turneu la care va participa

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 16:09

După eliminarea prematură de la US Open, unde a pierdut în primul tur în faţa rusoaicei Mariei Şarapova, Simona Halep se îndreaptă cu paşi repezi spre revenirea în circuit.

Românca va participa începând de săptămâna viitoare la turneul Premier 5 de la Wuhan, unul dintre cele mai tari competiţii din acest sfârşit de an.

Pe lângă Halep, aflată în acest moment pe locul 2 WTA, la start vor mai lua parte alte nume grele, precum Garnbine Muguruza, noul lider mondial, 

Karolina Pliskova, Caroline Wozniacki, Johanna Konta, Jelena Ostapenko, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Angelique Kerber, Kristina Mladenovici sau proaspăta câştigătoare de la US Open, Sloane Stephens.

Anul trecut, Halep a pierdut în semifinalele turneului din China, fiind învinsă categoric de Petra Kvitova, scor 1-6, 2-6. 

  • Turneul Premier 5 de la Wuhan se va desfăşura în perioada 24 septembrie - 30 septembrie

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
mishu_74
mishu_74  •  20 Septembrie 2017, 19:30
Postat de adi_stelistul pe 19 Septembrie 2017, 16:53

"Ca sa-si mentine pozitia WTA,Halep nu a participat la turnee,pe moment celelalte jucatoare de top,au jucat in continuu,riscand pozitia lor"... in fata unei asemenea mostre de lipsa de logica mi-e greu sa ma adun. Deci daca participi la turnee si aduni puncte "iti risti pozitia". De pilda, daca Halep juca in februarie la Doha si Dubai sau in iulie la Bucuresti aduna macar 100 de puncte din turneele astea si "isi risca pozitia" pentru ca pierdea locul 2 si urca pe 1. Asa e, ce sa zic, "isi risca pozitia". Neparticipand a ramas pe 2. Pana la urma omul are dreptate. In locul ei as sta vreo doi pe dreapta sa rad de pe locul 2 (pe care mi-l mentin daca nu joc, asta spune teoria brilianta) de proastele care joaca si isi risca pozitia. Bravos natiune, multi natarai ai!

io zic ca ceva credit tot putem sa-i acordam, macar pt memorie.:)) a scris numele a 10 jucatoare de tenis si a gresit doar 2.

ray51
ray51  •  20 Septembrie 2017, 11:31

Mai frate... Iar Kvitova, iar Ostapenko, iar Pliskova... Simona draga, bine ca macar n-apare Drogatova. Cat despre Muguruza, fata asta nu-i consecventa cu sine si cu celelalte sportive. Bafta!

10209882819099658
Iulian Eftenie  •  20 Septembrie 2017, 03:31

Succes Simona!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close