SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Atac fără precedent la adresa lui Bouchard după incidentul cu Dulgheru: "Să arăţi că eşti o divă e greu şi pentru idoli ca Williams şi Şarapova"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 19:37

Site-ul bleacherreport.com o critică pe Eugenie Bouchard pentru gestul de dinaintea meciului cu Alexandra Dulgheru de la Fed Cup de la Montreal (Detalii AICI).

Sursa citată consideră că regula autoimpusă de sportiva din Canada este "prostească", iar această tactică s-a întors împotriva ei.

" Eugenie Bouchard, transformare din Fata de Aur în Copilul Problemă", a titrat site-ul. "Vedeta în devenire de anul trecut şi preferata presei are probleme în circuit şi apare în ştiri din alte motive decît cele legate de prestaţia sa pe teren.

În urmă cu cîteva zile, la o ceremonie de tragere la sorţi pentru Fed Cup, Bouchard a refuzat să dea mîna cu adversara sa. Ritualul Fed Cup nu este obligatoriu. Este doar un gest de bunăvoinţă într-o întîlnire internaţională între două ţări.

Dar Bouchard a transformat acest gest simplu într-un gen de problemă competitivă. O notă pentru Bouchard: acesta este tenis, iar adversara ta nu este un inamic în bătălie. Bouchard a refuzat să dea mîna şi cu jucătoarea slovacă Kristina Kucova anul trecut în Fed Cup. Scuza ei de atunci? Este «penibil», le-a spus reporterilor la conferinţa de presă.

Colegele ei canadiene nu au avut nici o problemă în a da mîna cu celelalte jucătoare. Dincolo de lipsa de politeţe, refuzul de a da mîna este o prostie", notează sursa citată, conform Mediafax.

"Dulgheru a învins-o pe Bouchard cu 6-4, 6-4. Dulgheru a ironizat-o pe Bouchard nedînd mîna cu antrenorul ei, în glumă (Detalii AICI). A doua zi, Bouchard a fost învinsă de Andreea Mitu, care intrase în locul accidentatei Irina Begu. Bouchard a pierdut şase din ultimele ei opt meciuri. Se află pe locul 29 în privinţa numărului de puncte obţinute în acest sezon.

Totuşi, Bouchard a ales să atragă atenţia asupra sa din cauza acestei reguli proprii, de a nu le arăta bunăvoinţă adversarelor înaintea meciurilor. Cît de prostesc şi inutil. Campioanele de Grand Slam şi jucătoarele de la numărul 1 pînă la numărul 200 au fost de acord să strîngă mîna adversarelor lor de-a lungul anilor, la această ceremonie inofensivă. Însă a apărut Bouchard şi ea nu poate fi deranjată cu un astfel de gest «penibil»", mai scrie bleacherreport.com.

"Nu este vorba doar de ce spune, ci şi de cum spune. Uneori ea dă din umeri şi arată indiferenţă, cu o doză de snobism. Să arăţi că eşti o divă este dificil chiar şi pentru idoli ca Williams şi Şarapova. Totuşi, cînd încă eşti o apariţie nouă în circuit şi încă te lupţi ca să devii cea mai bună, cum este cazul lui Bouchard, cel mai bine este să renunţi la aroganţă.

Nu doar o dată Bouchard a spus că nu joacă în circuitul WTA ca să îşi facă prietene. S-a asigurat că presa nu exagerează relaţia ei cu Maria Şarapova, după apariţia unei fotografii în care apar amîndouă cînd erau copii.

Poate este asemănată cu Şarapova în ceea ce priveşte potenţialul de atragere a sponsorilor. Dar Şarapova este prea abilă cu presa pentru a produce imagini atît de urîte, cum ar fi să refuze o mînă prietenoasă ce i s-a întins. Poate că faima, averea şi victoriile au venit prea repede.

Bouchard are ceva în favoarea sa, şi anume faptul că abia a împlinit 21 de ani. Are timp să îşi refacă imaginea după gafele publice. Să sperăm că se va schimba în curînd. Şi poate într-o bună zi va privi în urmă la această regulă ridicolă de a nu da mîna cu adversara şi va râde", mai notează americanii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
gigirobinet
gigirobinet  •  21 Aprilie 2015, 06:03

*** de oligofrena

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samy_forever
samy_forever  •  21 Aprilie 2015, 05:54

Bag *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samy_forever
samy_forever  •  21 Aprilie 2015, 01:02
Postat de samy_forever pe 21 Aprilie 2015, 01:01

*** Alpine

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează