SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Au pierdut categoric! 4 românce au fost învinse fără drept de apel în turul I al calificărilor de la Cincinnati

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 12:01

Simona Halep, locul 2 WTA, va fi singura românca prezentă pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, competiție care va începe luni.

Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan și Monica Niculescu au fost învinse chiar din primul tur al calificărilor turneului Premier 5 de la Cincinnati.

Sorana, locul 54, a cedat greu în fața Aleksandrei Krunici, locul 84 WTA, scor 7-6, 3-6, 4-6, după un meci care a durat două ore. Irina Begu, locul 59 WTA, a pierdut surprinzător în fața localnicei Taylor Townsend. Jucătoarea de pe locul 134 WTA s-a impus în trei seturi, 6-7, 6-1, 6-3.

Monica Niculescu, locul 57 WTA, a pierdut meciul cu Mariana Duque-Marino. Columbianca de pe locul 107 s-a impus în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-1. Ana Bogdan, locul 124, a fost învinsă fără drept de apel, scor 3-6, 1-6, de brazilianca Beatriz Haddad Maia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
10204113608914360
Lucian Sarbu  •  13 August 2017, 20:36

Toate ca toate, dar să pierzi la supraponderala aia de Townsend, mi se pare de toată jena. Totuși, Simona Halep e Simona Halep. Degeaba se oftică unii, dar dacă n-ar fi ea n-ar ști nici dracu' că mai avem și alte jucătoare de tenis.

tihi
tihi  •  13 August 2017, 17:07
Postat de Miguel Sp pe 13 August 2017, 13:42

Nihi, esti un nimeni. sa te bucuri de ghinionul fetelor demonstreaza ca esti o ***. Nu da nimeni doi bani pe tine. Cred ca in loc de Nihi ar trebui sa te numesti Nimeni, pentru ca asta esti. un Nimeni. fetele astea muncesc din greu, oricum Halep pentru parcursul in semifinale cred ca a facut mai multi bani decat tine in 5 ani. te roade invidia. daca nu iti convine ce fac fetele nu mai comenta. te vad cu hate la fiecare post. Halep conduce la numarul de puncte anul asta, pentru ca a jucat mai bine ca restul in turneele importante. De Svitolina si Ostapenko cred ca ai auzit doar anul asta. si halep a batut-o 6 1 6 1 la Sofia, in 2013. Dar tu de unde sa stii? nu te doare sa iti bagi unghia in gat de fiecare data cand o romanca castiga meciuri. pentru ca in general se intampla de cateva ori pe saptamana. esti la mii de ani lumina de a deveni o persoana decenta. daca ar fi cineva sa se coboare la nivelul tau s-ar ineca in petrol

Nu este vorba de nici un ghinion...De ani de zile este ghinion ca nu putem castiga un grand slam?? si castigam foarte putine turnee Premium 5 ?? Eu nu sint multumit,ca atare nu pot felicita pe nimeni.

tihi
tihi  •  13 August 2017, 16:57

Eu nu ma bucur,ci semnalez o situatie reala...nu pot minti...dintr-un joc lamentabil nu pot sa fac una de succes !! Inrest,cel mai bun castiga...asa este in sport!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează