SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN 2018: Tablou INFERNAL pentru Simona Halep! "Derby" încă din turul II, jucătoare senzaționale o așteaptă în fiecare fază a competiției!

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 09:11

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a tablourilor de la Australian Open 2018, iar Simona Halep nu are încă de ce să deschidă șampania.

Simona HALEP, traseu infernal

Simona Halep, favorita numărul 1 la Australian Open, va juca în primul tur cu australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA.

În turul doi, Halep s-ar putea duela cu canadianca Eugenie Bouchard, urmând ca în cel de-al treilea să se poată înfrunta cu cehoaica Petra Kvitova, dublă-câștigătoare de Grand Slam pe iarbă.

În continuare, pe aceeași jumătate de tabloul ar mai putea da de rusoaica Elena Vesnina, în optimi, ca "distracția" să înceapă în sferturi. Iată pe cine ar putea întâlni:

- Karolina Pliskova, Johanna Konta, Barbara Strycova (sferturi)
- Angelique Kerber, Garbine Muguruza, Maria Sharapova sau Agnieszka Radwanska (semifinale).

  • Monica Niculescu o va înfrunta pe nemțoaica Mona Barthel, locul 52 WTA;
  • Sorana Cîrstea va lupta împotriva kazahei Zarina Diyas, locul 60 WTA;
  • Mihaela Buzărnescu va juca împotriva favorite numărul 2, daneza Caroline Wozniacki;
  • Ana Bogdan o înfruntă pe franțuzoaica Kristina Mladenovic, locul 11 WTA;
  • Irina Begu concurează în primul tur împotriva rusoaicei Ekaterinei Makarova, locul 33 WTA.

Tabloul masculin: Federer-Djokovic?

  • Rafael Nadal, numărul 1 ATP, va juca împotriva lui Víctor Estrella Burgos (81 ATP) în primul tur;
  • Novak Djokovic, proaspăt revenit după o accidentare care l-a ținut pe bară jumătate din sezonul trecut, se va duela cu americanul Donald Young;
  • Roger Federer, campionul en-titre, joacă în primul tur cu slovenul Aljaz Bedene (51 ATP). Federer, argentinianul Juan Martin Del Potro și Novak Djokovic sunt pe aceeași parte de tablou;
  • Marius Copil are un meci foarte complicat în primul tur împotriva francezului Gilles Simon (57 ATP).

Roger Federer, campionul en-titre de la Antipozi, a intrat primul pe arena Margaret Court și a vorbit pentru mai mult timp despre tinerețea sa în tenis, despre cum se simte înaintea primului Grand Slam și ... ce actor i-ar plăcea să îl joace într-un film despre rivalitatea cu Rafael Nadal (apropo, e Leonardo DiCaprio). 

Maria Sharapova, una dintre cele mai ciudate alegeri ale organizatorilor, a intrat apoi în arenă, în fața câtorva sute de spectatori, și a vorbit tot despre un sezon importante, dar din motive mai nefericite, precum suspendarea pentru dopaj. "Am avut nevoie de timp ca să îmi amintesc lucruri pe care înainte le făceam mecanic. Unele meciuri din 2017 au fost foarte importante".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
mishu_74
mishu_74  •  12 Ianuarie 2018, 15:42
Postat de gilos pe 11 Ianuarie 2018, 13:19

Catre GSP , Chiar nu va inteleg aceasta politica de vaicareala si panicare. Pai, avem pretentia ca Simona este nr. 1 mondial. Cu cine ati vrea voi sa joace ? Cum ar fi pentru voi un traseu ne-infernal ? Aduceti si voi in redactie niste baieti cu gandire pozitiva si lepadati-va odata de bocitoarele astea...

n-ai sa vezi veci asa ceva, e adanc infipt in adn-ul romanache-ului plangerea de mila, vaicarealea, bocitul si alte asemenea ''valori'' tocmai pt ca nu santem in stare sa ne ridicam si sa infruntam problemele ca sa scapam de ele. Ca daca am scapa de ele, n-am mai avea de ce ne vaicari si cum am zis, la vaicarit romanache sparge toate topurile. Iar astia de la mazeta fac ce stiu ei cel mai bine, exploateaza chestiile astea in vederea obtinerii unui maxim de profit.

merace
merace  •  12 Ianuarie 2018, 08:55

Cu cat pare mai dificil traseul, cu atat mai spectaculoasa e fiecare victorie. HAI SIMONA!

itrobert
itrobert  •  11 Ianuarie 2018, 19:29

Eu cred ca le tremura chilotii alora pe ele ca vor juca cu #1 si nu invers. Bafta Simo, asta trebuie sa fie anul tau; da in ele ca la fasole si nu te mai ajunge nimeni din urma!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează
Close