SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // Antrenorul Serenei Williams îi dă lecții Simonei Halep! Cum trebuie să joace cu Wozniacki pentru a câștiga: "Va încerca asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 12:18

Patrick Mouratoglou este expert Eurosport și a vorbit despre finala feminină de la Australian Open, dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki. Antrenorul Serenei Williams i-a explicat româncei unde trebuie să se aștepte la o replică dură din partea danezei. 

"Este finala perfectă. Numerele 1 și 2 se duelează pentru primul lor turneu de Mare Șlem. Ambele au salvat mingi de meci, e o bătălie a nervilor. Wozniacki încearcă să-și valorifice serviciul, așa cum a făcut-o și în meciurile precedente.  Ar trebui să o ajute să rămână în schimburile lungi de mingi. Va încerca să-i atace slăbiciunile româncei.

Românca e mai agresivă în schimb, mai ales pe forehand. În plus, de la acel tur 3, Simona a ținut linia de tușă minunat. A jucat din ce în ce mai aproape de linia de fund a terenului.

Arată o agresivitate extraoridnară. Halep va vrea să o fixeze pe Wozniacki pe centrul terenului. Acest meci riscă să fie un nou roller-coaster pentru Simona", a zis Patrick Mouratoglou la Eurosport.

  • Finala dintre Halep și Wozniacki se joacă sâmbătă, în jurul orei 10:30, și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Ianuarie 2018, 22:41
Postat de simonhalep pe 26 Ianuarie 2018, 15:30

nu uitați că wozniacki aleargă și la maraton, pe lângă tenis. așadar, fizic, halepoaica nu are șanse. să fim fericiți dacă ia simona 4 game-uri. prin absurd. hai caroline, ești cea mai bună!

...in pielea goala.

pittt
pittt  •  26 Ianuarie 2018, 20:00
Postat de tihi pe 26 Ianuarie 2018, 15:07

Toate lumea da indicatii.Din pacate,racheta sta in mainile jucatoarelor. Clasamentul WTA nu prea are o valoare reala,este de conjunctura, temporara si de noroc.Sint foarte multe anomalii !! Cu siguranta, statisticile spun mult mai mult,dacat clasamentul WTA.Nici sumele stranse la turnee nu vorbesc despre valoarea unei jucatoare. Valoare iti da raportul ponderat de participare si victoria -tinand cont de punctele realizate-,in raport cu gradul,nivelul turneului si adversare ! La acest capitol,momentan Caroline este superioara lui Halep,fiind si actuala campioana mondiala,fost nr. 1 mondial peste 67 saptamani,aproape un an si jumatate!! Cum nu exista doua jocuri identice,nici jucatoare absolut stabile,cine va castiga maine nu se stie.Vom afla doar dupa terminarea meciului,si sa nu prognozam,sa nu antepronuntam asupra castigatoarei!!Cea ce se stie,Babos Timea cu Mladenovic au castigat grand slamul la dublu feminin,se stie ca Federer si Cilic vor juca finala la simpu barbati si Babos Timea/Bopana cu Dabrowski G./Pavic M. finala dublu mixt !!Succes tuturor !!

Meciurile de dublu nu intereseaza pe nimeni, prezinta interes doar pentru jucatoarele care nu sunt in stare sa se afirme la simplu, asa cum e Babos

1686525761599040
Mario Durm  •  26 Ianuarie 2018, 18:45
Postat de simonhalep pe 26 Ianuarie 2018, 15:30

nu uitați că wozniacki aleargă și la maraton, pe lângă tenis. așadar, fizic, halepoaica nu are șanse. să fim fericiți dacă ia simona 4 game-uri. prin absurd. hai caroline, ești cea mai bună!

Ba baiatule... tu realizezi ca si daca pierde finala... "Halepoaica aia" incaseaza dupa doua saptamani mai mult decat poti tu sa produci in 20 de vieti? V-ati gasit toti sa comentati de Halep, nebunilor... specialistilor. Daca asta nu va face mandri... lasa ca va face sa va simtiti mandri al vostru Chiriches, petarda aia de fundas central, Chipciu si Nicu Stanciu. :))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează