SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Ce șanse îi dă Becker lui Halep să câștige AO și ce a remarcat la Simona: "N-am mai văzut așa ceva la nimeni din top 10"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 10:48

Neamțul Boris Becker, dublu câștigător la Australian Open, 1991 și 1995, a vorbit despre Simona Halep.

Becker, deținător a șase titluri de Grand Slam, spune că vrea ca Simona Halep, liderul WTA, să câștige turneul de la Melbourne.

"M-aș bucura dacă Simona Halep ar câştiga primul titlu de Grand Slam. Eu cred că merită pentru că nimeni din top 10 nu aleargă atât de mulți kilometri pe teren. Are o inimă curajoasă şi are o dorinţă impresionantă de a câştiga.

Cred că va ajunge în semifinale sau în finală. Totuși, am îndoieli în ce priveşte câştigarea turneului", a declarat Boris Becker la Eurosport.

Citește și: S-a anunțat programul zilei la Australian Open » Când începe meciul Simona Halep - Lauren Davis și când joacă Ana Bogdan

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  19 Ianuarie 2018, 12:48

Cum rand pe rand se epuizeaza 'alea' din Top10, calea-i e deschisa. Sa credem in kixul lui Ostapenko cu Kontaveit.

207398786321437
Teodoru Carapetru  •  19 Ianuarie 2018, 12:26

Daca o "tine" glezna, va castiga turneul !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează