SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Ce spune Nadal despre ședința-fulger convocată de Djokovici la Australian Open: "Am ieșit din sală, nu mă mai simțeam confortabil"

Nadal a strâns până acum 94 de milioane de dolari din tenis FOTO //  Guliver/ Getty Images
Nadal a strâns până acum 94 de milioane de dolari din tenis FOTO // Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 13:45

Liderul mondial s-a calificat azi în turul al treilea, iar la conferința de presă de după meciul cu Leonardo Mayer a fost întrebat din nou despre întâlnirea care a precedat Australian Open în care s-a vorbit despre faptul că jucătorii ar merita mai mulți bani (detalii, aici). 

"Nu am participat pentru că a trebuit să ies din sală din motive personale, nu mă mai simțeam confortabil acolo. Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest lucru, dar e bine ca jucătorii să vorbească între ei despre ce-i preocupă", a spus el.

Spaniolul a adăugat că un sport e mare nu atunci când cei din vârf câștigă mai mult, ci atunci când le poate asigura mai multora posibilitatea de a trăi.

Întrebat despre diferențele dintre fotbal și tenis, el a răspuns: "Piața e așa cum e, trebuie să muncim ca să facem sportul nostru din ce în ce mai mare. Adevărul e că vorbind negativ despre el nu ajută.

Sportul nostru are multe lucruri fantastice, poate e mai răspândit și cunoscut la nivel global decât fotbalul. În același timp în fotbal sunt mai mulți bani și mai mulți fani. Dar nu putem compara prea mult cele două sporturi. Noi avem sportul nostru, fotbalul e altfel, golful la fel. Trebuie să luptăm pentru țelurile noastre, să facem tenisul mai cunoscut și să le oferim spectatorilor cel mai bun show posibil", a declarat ibericul. 

Nadal îl întâlnește în turul următor pe Damir Dzumhur, 30 ATP.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  17 Ianuarie 2018, 14:42

Cind te imbraca Nike atit de *** (roz), te simti bine, nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează