SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // Cel mai bun interviu pe teren din cariera lui Roger Federer? Hohote de râs la Melbourne: "Nu fac duș după meci. Vreți să vedeți cum îl fac pe The Rock?" + dezvăluire incredibilă despre rever

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 14:49

Elvețianul Roger Federer, locul 2 ATP și deținătorul trofeului, s-a calificat în optimi la Australian Open, după ce l-a învins pe francezul Richard Gasquet, locul 31 ATP, scor 6-1, 7-5, 6-4, într-un meci de două ore.

După meciul pe care l-a dominat autoritar, Roger Federer a fost extrem de bine dispus. La interviul pe teren, elvețianul de 36 de ani s-a distrat pe cinste, stârnind hohote de râs în tribunele de pe Rod Laver Arena.

"Vreți să-l vedeți cum îl imit pe The Rock? La cerere este destul de greu, dar o fac", a fost reacția lui Federer când a fost întrebat de cum îl imită pe Twitter pe actorul Dwayne "The Rock" Johnson.

 

"Capul meu încă se învârte, după mingea de meci la care am avut noroc. Încerc să-mi revin și să îți dau răspunsuri bune. Am stat mai mult în ofensivă decât el și poate am servit mai bine. Meciul a fost strâns, greu, iar finalul putea fi altfel. Trebuie să stai concentrat până la final. E un răspuns teribil, dar asta e.

Față de anul trecut, așteptările sunt diferite. Dar asta e bine, pentru că înseamă că am avut un sezon bun. Anul acesta sunt foarte bine pregătit fizic și știu că meciurile de cinci seturi nu mai sunt o problemă, ca anul trecut.

Vreau ca băieții și fetele mele să aibă retur cu două mâini pentru că e mai ușor. Chiar dacă eu nu o pot face. Rachetele sunt grele la început și simt că au mai mult control la backhand. La începutul carierei mele mă chinuiam cu backhand-ul. E mai simplu cu două mâini. Așa am început și eu, dar acum mâna stângă este de decor", a explicat elvețianul.

Întrebat dacă cei 4 copii ai săi au apetit pentru tenis, Roger a continuat distracția: "Cât timp mai avem? Nu știu dacă lumea este interesată să audă despre copiii mei. Credeam că mă lăsați să mă duc la duș. Fetele sunt îndrăgostite de tenis acum, deși la început nu aveau motivație. Băieții par că se bucură mai mult. M-aș bucura să facă tenis, să jucăm ca o familie. Nu trebuie neapărat să devină profesioniști. Vreau să facă sport și să fie activi, să se distreze.

Nu cred că mai facă duș în seara asta. Mai întreabă-mă și alte lucruri. Îl știu pe Martin (n.r Marton Fucsovics, din Ungaria, locul 80 ATP, adversarul din optimi). A venit acum un an în Elveția și ne-am antrenat o săptămână. Este un jucător bun și mă bucur pentru el că a ajuns aici. Lovește foarte bine mingea din spatele terenului, e puternic. E bine că știu câte ceva despre el. Sunt mulți jucători, așa cum este și el, care muncesc foarte mult, dar care nu au șansa să joace pe astfel de arene", a declarat Roger Federer.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close