SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 6-3, 6-2

AUSTRALIAN OPEN // FOTO Au reacționat nebunește după victoria lui Halep: "Să ne rugăm pentru Kerber" + "Simona, căsătorește-te cu mine!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 08:12

Simona Halep (1 WTA) și Karolina Pliskova (6 WTA) nu au oferit meciul așteptat, românca impunându-se categoric, scor 6-3, 6-2. Semifinala împotriva lui Angelique Kerber se joacă mâine, în jurul orei 07:00, fiind a 3-a partidă a zilei. 

Fanii de pe rețelele de socializare au fost impresionați de prestație numărului 1 WTA. 

  •  "Halep e în punctul maxim. Să ne rugăm pentru Angela"
  • "Simona, victorie extraordinară în fața Pliskovei. Ține-o tot așa! PS: Căsătorește-te cu mine!"
  •   "Simona Halep este extraordinară"
  •   "Halep este exact ca vinul. Din ce în ce mai bună"

 

Vezi și: 
1. SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

2. AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

3. AUSTRALIAN OPEN // S-au simplificat calculele: Simona Halep și Caroline Wozniacki se luptă pentru numărul 1 WTA » Totul se poate decide în finala turneului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  24 Ianuarie 2018, 12:36
Postat de gicab pe 24 Ianuarie 2018, 10:11

Dacă e tot machidon ...brian bunn asta are ceva șanse deca se căsători cu Simona halep..,

Tu ai mari sanse sa candidezi la cel mai *** comentator, in finala stransa cu simonhalep!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  24 Ianuarie 2018, 11:10

Spre deosebire de fcsb care a încercat sa ajungă in fata prin furtul secolului

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Ianuarie 2018, 10:29
Postat de catalin_cj pe 24 Ianuarie 2018, 10:08

Destul de greu, având în vedere ca Sunt multe jucătoare tinere care vin tare din spate. Pe lângă asta o accidentare poate sa te tragă rapid în jos. Trebuie ținut seama ca la roland garos Simona are de aparat puncte multe după finala de anul trecut. Totul tine de recuperare și de gestionarea turneelor unde a câștigat puncte în sezonul trecut. Oricum ar fi aceasta semifinala e un lucru excepțional, ținând cont de faptul ca la AO nu a excelat în ultimii ani. Urmează un meci foarte greu cu Kerber, iar daca trece un meci și mai greu în finala. Unde sunt cei care nu o vedeau trecând de prima săptămână din turneu? Dacă cineva se mai îndoia de performanta de a fi în primele 4 jucătoare ale lumii cred ca ar trebui sa tacă și sa stea jos. Sa fi în top 5 în continuu timp de 3 ani e incredibil. Cred ca după Serena, în aceasta perioada, Simona e cea mai constantă jucătoare din circuit.

4 ani. Sambata se implinesc fix 4 ani de cand Simona a ajuns in top 10, pe 27.01.2014, cand a fost clasata pe 10.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează