SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Încă o reacție șocantă a rebelului din ATP: "Merg să-mi număr milioanele, voi ce faceți?"

Bernard Tomici, în stânga, a strâns peste 5 milioane de dolari din tenis // FOTO: Guliver / Getty Images
Bernard Tomici, în stânga, a strâns peste 5 milioane de dolari din tenis // FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 12:29

Bernard Tomici (25 de ani), fosta mare speranță a tenisului australian, are rezultate din ce în ce mai modeste în circuit, unde a ajuns până pe locul 142. Australianul a fost nevoit să joace calificări pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, fiind însă eliminat în această dimineață în ultimul tur de către italianul Lorenzo Sonego, scor 1-6, 7-6, 4-6.

Înfrângerea consemnează o bornă negativă în cariera australianului, ediția din acest de an de la Australian Open urmând să fie prima din 2008 încoace când nu este prezent pe tabloul principal. 

La conferința de presă de după meci, Tomici, cunoscut pentru derapajele sale, a avut o nouă ieșire agresivă la adresa jurnaliștilor care l-au întrebat ce va face după această nouă înfrângere:

"Merg acasă să-mi număr banii. Îmi număr milioanele, asta e tot ce fac. Faceți și voi ce am făcut eu. Mergeți să faceți 13-14 milioane. Mult noroc, băieți, pa, pa!", a fost reacția ironică a lui Tomici.

5.293.195 $a strâns Tomici de-a lungul carierei, sumă câștigată doar din premii

Bernard nu se află însă la prima abatere: de-a lungul ultimilor ani, și-a dat propriul tată afară din arenă în timpul unui meci, a fost implicat într-un caz de trafic de cocaină, a primit numeroase amenzi din partea mai multor turnee pentru că nu și-a dat interesul pe teren, a fost arestat la Miami pentru că a refuzat să părăsească o cameră de hotel  și a fost exclus de două ori din echipa de Cupa Davis a Australiei.

3 titluri ATP
a câștigat australianul până acum. În turneele de Mare Șlem, cel mai bun rezultat a fost sfertul realizat la Wimbledon în 2011

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
920049078087769
Cez Carino  •  14 Ianuarie 2018, 19:52

1. e Tomic, nu Tomici 2. Cum naiba să fii dat afară din echipa de cupa Davis de DOUĂ ori?!?! nu s-au lecuit prima oară?! 3. Ăștia doi „australieni” sunt o mare pată pentru Tenismenii australieni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează