SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Lecţie supremă de fair-play » Roger Federer, declaraţie magnifică despre marele său rival: "A fost ultimul lucru pe care l-am făcut înainte să merg la culcare"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 16:22

Roger Federer a oferit o declaraţie superbă la adresa celui mai mare rival al său, Rafael Nadal, nevoit să se retragă de la Australian Open din cauza unei accidentări.

"I-am scris lui Rafa marţi seară înainte să merg la culcare. A fost ultimul lucru pe care l-am făcut, m-am asigurat că e OK. N-a fost plăcut să văd un rival şi un prieten ieşind din turneu în acest mod", a declarat Roger Federer, la finalul meciului cu Tomas Berdych din sferturi.

Nadal s-a retras din turneu din cauza unei accidentări la muşchiul piciorului drept în decisivul meciului cu Marin Cilici.

Roger Federer va juca vineri, de la ora 10:00, împotriva lui Hyeon Chung în cea de-a doua semifinală de la Australian Open

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează